Στήριγμα στις έδρες

Νικολαΐδης 19/10/18 - 08:30

Ισχυρή τριάδα με άσους ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού στο οποίο υπάρχει κανονικά αγωνιστική δράση στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, μετά από μία εβδομάδα, αποχής λόγω του Nations League.

  • Την Νιορ υποδέχεται στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Μετς. Οι γηπεδούχοι μετά από δύο ήττες, επέστρεψαν στα τρίποντα επικρατώντας με 1-0 στην έδρα της Σοσό, με αποτέλεσμα να διατηρηθούν στην κορυφή της κατάταξης. Στην άλλη μεριά η Νιορ σημείωσε την πρώτη της νίκη (1-0 Παρί), μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Με την αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης απέναντι στην Φορτούνα ανοίγει η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Οι «αετοί» τρέχουν νικηφόρο σερί τριών αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ στον σημερινό αγώνα στερούνται υπηρεσιών του Ρέμπιτς, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) στην νίκη 2-1 επί της Χόφενχαϊμ. Στην απέναντι πλευρά η Φορτούνα έχει σκοράρει μόλις μία φορά στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος, ενώ εκτός έδρας στην Μπουντεσλίγκα, παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία 17 ματς που έδωσε από το 2012 και μετά. Ο άσος, είναι η καλύτερη επιλογή.
  • Την Φιγκεϊρένσε φιλοξενεί στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία του Μπραζιλεϊράο η Πόντε Πρέτα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενα τρίποντα, χάρη στα οποία μείωσαν στους επτά τους πόντους διαφοράς από την πρώτη τετράδα της ανόδου. Στον αντίποδα η Φιγκεϊρένσε μετρά μία νίκη και τέσσερις ήττες στις πέντε πρόσφατες εξόδους της σε όλες τις διοργανώσεις. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΕΤΣ-ΝΙΟΡ        1              1,50

ΑΪΝΤΡΑΧΤΡ ΦΡΑΝΚ.-ΦΟΡΤΟΥΝΑ            1              1,74

ΠΟΝΤΕ ΠΡ.-ΦΙΓΚΕΪΡΕΝΣΕ             1              1,75

Παρασκήνια

Θέματα