Στα γαλάζια της Σίτι το Μάντσεστερ!

Διπλά για Λίβερπουλ και Τσέλσι, άσο για την Τότεναμ

BetFootball 7/12/19 - 09:44

Με το μεγάλο ντέμρπι του Μάντσεστερ να ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα συνεχίζεται η Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι του Γκουαρδιόλα υποδέχεται στο «Έτιχαντ» την Γιουνάιτεντ του Σόλσκιερ σε ένα ματς που ο χαρακτήρας του ντέρμπι αλλάζει τα δεδομένα. Η Λίβερπουλ με την Τσέλσι είναι δυνατά φαβορί για το διπλό, ενώ η Τότεναμ θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπέρνλι.

Ας δούμε τα παιχνίδια…

Έβερτον – Τσέλσι (14:30)

Η πρώτη σέντρα της ημέρας θα γίνει στο «Γκούντισον Παρκ» της Έβερτον. Τα «ζαχαρωτά» είναι με υπηρεσιακό προπονητή από την Πέμπτη, καθώς ο Μάρκο Σίλβα απομακρύνθηκε και μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός του, χρέη πρώτου προπονητή θα εκτελεί ο Ντάνκαν Φέργκιουσον. Η Έβερτον είναι σε κακή κατάσταση και η αλλαγή αυτή δύσκολα θα φέρει άμεσα αποτελέσματα. Η Τσέλσι από την άλλη, με τη νίκη επί της Άστον Βίλα έκλεισε την παρένθεση των δύο συνεχόμενων ηττών από Σίτι (εκτός έδρας και μάλλον μέσα στο πρόγραμμα) και Γουέστ Χαμ στην μεγάλη γκέλα του «Στάμφορντ Μπριτζ».

Οι «μπλε» του Λάμπαρντ έχουν… τελικό και την Τρίτη, όταν θα φιλοξενήσουν την Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και θέλουν να πάρουν την απαιτούμενη φόρα. Η ομάδα του Λάμπαρντ είναι καλύτερη και το διπλό θα είναι η επιλογή μας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2       1,95

 

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ (17:00)

Με τέσσερις συνεχόμενες ήττες να βαραίνουν φανέλες και πόδια, η Μπόρνμουθ περιμένει την Λίβερπουλ. Τα «κεράσια» είναι σε μίνι αγωνισιτκή κρίση (καμία από αυτές τις τέσσερις ήττες δεν ήρθε από ομάδα του top-6) και η Λίβερπουλ δεν θα την βγάλει στον ίσιο δρόμο. Οι «κόκκινοι» του Κλοπ έχουν και αυτοί… τελικό στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Σάλτσμπουργκ. Για αυτό το λόγο, θα επιλέξουμε την επικράτηση της Λίβερπουλ από το ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 Ημίχρονο/Τελικό         2,05

 

Τότεναμ – Μπέρνλι (17:00)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Τότεναμ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του, ήταν να βγάλουν… θυμό και όχι απογοήτευση. Ο θυμός είναι απαραίτητος κόντρα σε ομάδες όπως η Μπέρνλι.

Ο άσος είναι η μόνη επιλογή από αυτό το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,36

 

Γουότφορντ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Με τον Νάιτζελ Ντίξον να είναι ο… τρίτος προπονητής της στη σεζόν (μετά από μόλις 15 αγωνιστικές!), η Γουότφορντ υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας. Οι «αετοί» του Χόνγκτζον είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και έχουν το προβάδισμα για το διπλό. Ακόμα καλύτερη επιλογή όμως, είναι τα 2-3 ΓΚΟΛ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ   1,95

 

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής! Το Μάντσεστερ χωρίζεται ξανά σε… δύο γήπεδα. Στο γαλάζιο της Σίτι και στο κόκκινο της Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ πάει στο «Έτιχαντ» με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση στα ύψη μετά από τη νίκη επί της Τότεναμ, αλλά η Σίτι δεν έχει κανένα περιθώριο για απώλειες και είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1       1,30

Παρασκήνια

Θέματα