Στην πόρτα του ταμείου…

Southern 19/10/18 - 16:29

Στο γκολ χάσαμε το ταμείο χθες (2 στα 3) αλλά από σήμερα το κουπόνι μεγαλώνει και πάλι κι έτσι τα περιθώρια επιλογών δεν είναι το ίδιο στενά, συνεπώς μπορούμε να κάνουμε πιο σοβαρό παιχνίδι.

Στη Β’ Γαλλίας η Τρουά είχε στρώσει φόρμα πριν από τη διακοπή, εμφανίζοντας βελτίωση σε όλες τις γραμμές της. Αντίθετα, η Σοσό πέρασε δύο εβδομάδες μέσα στην ένταση, καθώς οι οργανωμένοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις κατά των… ξενόφερτων ιδιοκτητών, με τις αντιδράσεις του κόσμου να επηρεάζουν – πλέον – και τα αποδυτήρια. Ο «άσος» στο 2,08 είναι κάτι παραπάνω από τίμιος.

Μία κατηγορία πιο χαμηλά, στη Νασιονάλ, τόσο η Σαμπλί, όσο και η Λυών Ντυσέρ εκπλήσσουν ευχάριστα. Οι γηπεδούχοι για την ευκολία με την οποία σκοράρουν εντός (10 γκολ σε 5 αναμετρήσεις) και οι φιλοξενούμενοι… γενικώς, επιδεικνύοντας την κορυφαία επίθεση της συγκεκριμένης λίγκας (17 γκολ σε 10 ματς). Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται αμφότερες προδιαθέτει για ένα ματς με πολλά γκολ και το Over 2,5… αστράφτει στο 2,20!

Στην Ιρλανδία η Κορκ έχει να σκέφτεται μόνο τον τελικό του Κυπέλλου με την Ντάνταλκ, από την οποία έχασε το πρωτάθλημα φέτος. Δεύτερη ότι και να γίνει η απερχόμενη πρωταθλήτρια κι από τη στιγμή που δεν αλλάζει κάτι στην κατάταξη, ο προπονητής της μοιράζει ευκαιρίες σε… δευτερότριτα. Η Ντέρι στο αποχαιρετιστήριο (για φέτος) ματς μπροστά στο κοινό της θα το δει πιο… ζεστά και από τη στιγμή που οι αποδόσεις μας δίνουν τη δυνατότητα, θα ποντάρουμε στο ενδεχόμενο να μη χάσει. Το «1X» πληρώνει 1,87.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (19/10)

ΤΡΟΥΑ – ΣΟΣΟ (21.00)   1              2,08

ΣΑΜΠΛΙ – ΛΥΩΝ ΝΤΥΣΕΡ (21.00)               Over 2,5               2,20

ΝΤΕΡΙ – ΚΟΡΚ (21.45)     1Χ           1,87

Παρασκήνια

Θέματα