Στη Σικελία είναι αλλιώς…

Southern 13/06/18 - 10:07

Παλέρμο και Φροζινόνε διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου στο καμπιονάτο στον διπλό μεταξύ τους τελικό των πλέι οφ της SERIE B.

H Φροζινόνε διατηρεί για την ώρα ένα μικρό πλεονέκτημα, καθώς σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος στα 180’ κερδίζει εκείνη την άνοδο επειδή τερμάτισε μία θέση πιο ψηλά. Εκτός έδρας γκολ δεν υπάρχει στον διπλό τελικό, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως οι Σικελοί είναι υποχρεωμένοι να πάρουν το πρώτο ματς στην έδρα τους, ώστε να παίζουν για δύο αποτελέσματα στη ρεβάνς. Το «Ρέντσο Μπαρμπερα » δεν ήταν ποτέ εύκολη έδρα για κανέναν, εκεί μέσα έχουν λυγίσει πολύ πιο ισχυροί αντίπαλοι και θα ποντάρουμε στον «άσο» που υπάρχει ακόμα σε ανεκτά επίπεδα από πλευράς τιμών. Στο 2,02 η απόδοσή του κρίνεται ικανοποιητική.

Οκτώ σερί ήττες συμπλήρωσε το Κολοραντο και είναι μάλλον οξύμωρο να προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί. Το Σικάγο μπορεί να μην είναι και τόσο αξιόπιστο, ωστόσο φέτος παίρνει συχνά αποτελέσματα στο… δρόμο και δεν είναι εθισμένο στις αποτυχίες όπως οι γηπεδούχοι. Το «διπλό» σε τιμές αουτσάιντερ (3,25) αξίζει το ρίσκο με το παραπάνω.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (13/6)

ΠΑΛΕΡΜΟ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ (21.30) 1          2,02

ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ – ΣΙΚΑΓΟ (04.00)    2          3,25

Παρασκήνια

Θέματα