Στο… σημάδι απόδοση 319,08

Νικολαΐδης 21/04/18 - 09:30

Μεγάλες αναμετρήσεις φιλοξενεί το σημερινό πρόγραμμα από το οποίο ξεχωρίζει ο ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Τότεναμ, όσο και ο τελικός στο Κόπα Ντελ Ρέι με την Μπαρτσελόνα να τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στην Σεβίλλη. Εγώ, ξεχώρισα μια  δυνατή εξάδα την οποία θα επιλέξω σε σύστημα 3/6 ή 4/6 με την συνολική απόδοση της να φτάνει στο 319,08.

*Στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ δοκιμάζει τις αντοχές της η Σαιντ Πάουλι. Οι γηπεδούχοι μετρούν μία ήττα στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να διατηρούν τις ελπίδες τους για διεκδίκηση της 3ης θέσης η οποία μέσω των μπαράζ, οδηγεί στην άνοδο στα μεγάλα… σαλόνια. Στον αντίποδα, η Σαιντ Πάουλι αγνοεί την νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές και βρίσκεται στο… χείλος του γκρεμού. Στην 16η θέση ο σύλλογος από το Αμβούργο η οποία οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, με την Ντάρμσταντ να βρίσκεται στο -4 από κάτω του. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Στο Βίγκο κόντρα στην Θέλτα δοκιμάζεται στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι έμειναν οριστικά εκτός διεκδίκησης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων διότι αν και μαθηματικές ελπίδες υπάρχουν, θα πρέπει να έρθουν τα πάνω-κάτω προκειμένου να καταφέρουν τελικά να βρεθούν στην πρώτη εξάδα. Από την άλλη, η Βαλένθια έρχεται από δύο κολλητές ήττες και αναζητά αντίδραση, προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα της Ρεάλ, σκαρφαλώνοντας στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το διπλό είναι η επιλογή μου.

*Την Τσάρλτον φιλοξενεί στο πλαίσιο της 44ης αγωνιστικής στην Λιγκ 1 της Αγγλίας, η Πόρτσμουθ. Οι γηπεδούχοι αναζητούν την επιστροφή στις νίκες μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο -1 από την 6η θέση η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ διεκδίκησης της ανόδου, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές με την σημερινή πριν το πέσιμο της αυλαίας. Στην απέναντι πλευρά, η Τσάρλτον μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με 2-0 της Σριούσμπερι εκτός, σκαρφαλώνοντας έτσι στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, θα στραφώ στον άσο.

*Την Βελέζ υποδέχεται στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Αργεντινής, η Ατλέτικο Τεμπερλέι. Τραγική εικόνα από την γηπεδούχο ομάδα η οποία μέσα στο 2018 αγνοεί τους τρεις βαθμούς της νίκης, με αποτέλεσμα να έχει βυθιστεί στην 26η θέση της κατάταξης. Στον αντίποδα, η Βελέζ προέρχεται από αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών, με το οποίο πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ωστόσο αναζητά την πρώτη της νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

*Την Πατσούκα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μεξικού, η Κερετάρο. Προερχόμενη από δύο απανωτές ήττες στις οποίες μάλιστα η Κερετάρο δεν κατάφερε να σημειώσει και γκολ, με αποτέλεσμα να μένει οριστικά εκτός διεκδίκησης της εισόδου στην οκτάδα των πλέι-οφ. Από την απέναντι μεριά, η Πατσούκα πήρε τα πάνω της, την κατάλληλη στιγμή και με τις δύο κολλητές νίκες απέναντι σε Πουέμπλα και Σάντος Λαγκούνα, βρέθηκε στην πρώτη οκτάδα. Με νίκη σήμερα, αυξάνει τις πιθανότητες να συμμετέχει στα πλέι-οφ διεκδίκησης του τίτλου. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

* Στο Ρίο ντε Τζανέιρο δοκιμάζει τις δυνάμεις της απέναντι στην Φλαμένγκο η Αμέρικα Μινέιρο. «Στραβοπάτησε» στην πρεμιέρα η γηπεδούχος ομάδα η οποία έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Βιτόρια, παρουσιάζοντας σημάδια κούρασης από τα συνεχόμενα ματς σε Λιμπερταδόρες και Κύπελλο. Λογικά, ο Μπαρμπιέρι θα προχωρήσει σε ροτέισον διότι ακολουθεί το κρίσιμο εκτός έδρας ματς απέναντι στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για την 4η αγωνιστική του Λιμπερταδόρες στο οποίο πάση θυσία η Φλαμένγκο, δεν πρέπει να ηττηθεί. Στην απέναντι πλευρά, η Αμέρικα Μινέιρο εκκίνησε δυναμικά την προσπάθεια της, επικρατώντας με 3-0 της Σπορτ Ρεσίφε. «Φτιαγμένη» ψυχολογικά πηγαίνει για κάτι καλό στο σημερινό ματς, με αποτέλεσμα το διπλό να αποκτά αξία.

 

Η ΕΞΑΔΑ

ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΙΝΤ Π.      1              1,98

ΘΕΛΤΑ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ          2              2,65

ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ-ΤΣΑΡΛΤΟΝ            1              2,06

ΑΤΛ. ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ-ΒΕΛΕΖ Σ.          2              1,95

ΚΕΡΕΤΑΡΟ-ΠΑΤΣΟΥΚΑ  2              2,43

ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΑΜΕΡΙΚΑ Μ.        2              6,23

Παρασκήνια

Θέματα