Σύστημα με απόδοση 221,46

Νικολαΐδης 15/04/18 - 11:00

Δεν κύλησε καλά η χθεσινή ημέρα, ωστόσο σήμερα το πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία να ρεφάρουμε μέσα από ένα πολύ πλούσιο κουπόνι, από το οποίο ξεχωρίζουν τα ντέρμπι ανάμεσα σε Λάτσιο-Ρόμα, Μπενφίκα-Πόρτο, Σάλκε-Ντόρτμουντ και Αϊντχόφεν-Άγιαξ. Μια εξάδα συνολικής απόδοσης 221,46 ξεχώρισα την οποία θα επιλέξω σε ζητούμενα 3/6 ή 4/6.

*Την Σπορτ Ρεσίφε υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η Αμέρικα Μινέιρο. Έκανε την έκπληξη πέρσι η Αμέρικα Μινέιρο και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια αφήνοντας στην δεύτερη θέση της Ιντερνασιονάλ στην δεύτερη κατηγορία. Επιστρέφει μετά το 2016 στα μεγάλα… σαλόνια με στόχο να καθιερωθεί. Θεωρείται η ομάδα με το λιγότερο ποιοτικό ρόστερ της κατηγορίας η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφο το σύνολο της περσινής επιτυχίας και εντός παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Στον αντίποδα, η Σπορτ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τα πολλά οικονομικά της προβλήματα. Μετά τις περιπέτειες των δύο τελευταίων ετών, τα… λιοντάρια θέλουν φέτος να πραγματοποιήσουν μια πιο ήρεμη πορεία. Λόγω έδρας, θα στηρίξω τον άσο.

*Κόντρα στην Λειψία δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το νωθρό ξεκίνημα απέναντι στο Αννόβερο, με αποτέλεσμα να ηττηθούν τελικώς με 2-1. Σήμερα ωστόσο, ποντάρουν στην δύναμη της έδρας και το αήττητο σερί τους, προκειμένου να πάρουν ένα… χρυσό τρίποντο στην μάχη παραμονής. Εκτός οι Αουγκούστινσον, Γιόχανσον και Μπάρτελς, επιστρέφει ο Μοϊσάντερ. Στην απέναντι πλευρά, η Λειψία προέρχεται από δύο κολλητές συντριβές σε πρωτάθλημα (4-1) από την Λεβερκούζεν και στο Γιουρόπα Λιγκ με 5-2 από την Μαρσέιγ. Κόπωση στους… ταύρους οι οποίοι αμυντικά έχουν προβληματίσει πολύ φέτος. Εκτός ο πολύτιμος Ζάμπιτσερ, με πρόβλημα ο Ουπαμεκάνο, τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Βέρνερ, σταθερά εκτός οι Λάιμερ και Χάλστενμπεργκ. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

* «Κλάσικο» τίτλου πραγματοποιείται στην Λισαβόνα, όπου η Μπενφίκα υποδέχεται την Πόρτο. Οι… αετοί κατάφεραν να ξεφύγουν με έναν από τους… δράκους και έχουν σήμερα την ευκαιρία με νίκη, να αυξήσουν στους τέσσερις την διαφορά, πραγματοποιώντας το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Αμφίβολος κρίνεται ο πρώτος σκόρερ Ζόνας ο οποίος βρίσκεται ωστόσο στην αποστολή, όπως και ο Γκριμάλντο, ενώ σταθερά εκτός μένει ο Κροβίνοβιτς. Από την άλλη, η Πόρτο επανήλθε στις επιτυχίες με το 2-0 επί της Αβες και σήμερα πηγαίνει στην Λισαβόνα προκειμένου να μην ηττηθεί. Εκτός ο Ντανίλο, αγώνα δρόμου οι Κορόνα και Μαρεγκά οι οποίοι βρίσκονται στην αποστολή. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Στα… δύο χωρίζεται η Ρώμη για το μεγάλο ντέρμπι μίσους της πόλης ανάμεσα σε Λάτσιο και Ρόμα. Οι… λατσιάλι προέρχονται από την ήττα-σοκ (4-1) απέναντι στην Σάλτσμπουργκ, με την οποία αποχαιρέτησαν το Γιουρόπα Λιγκ. Πολλά τα αμυντικά κενά που παρουσίασε η ομάδα του Ιντζάκι η οποία έχει βγάλει πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να παρουσιάσει κούραση. Αγωνιστικά, εκτός τέθηκε ο Πάτρικ, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Μπάστα. Στον αντίποδα, η Ρόμα προέρχεται από το… έπος απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την νίκη 3-0 η οποία έδωσε στους… τζιαλορόσι την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σταθερά εκτός οι Περότι και Ντεφρέλ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

*Την Μπαϊα υποδέχεται στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βραζιλίας, η Ιντερνασιονάλ. Επιστροφή στα μεγάλα… σαλόνια μετά από μία σεζόν για την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε η οποία φέτος στοχεύει αρκετά ψηλά, παρότι το ρόστερ της δεν θυμίζει καθόλου, τις παλιές ένδοξες εποχές. Ηγέτης ο 36χρονος Ντ’Αλεσάντρο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός μένουν για την σημερινή μάχη, ο κίπερ Ντανίλο Φερνάντες, ο μέσος Ντουντού και ο φορ Λεάντρο Ντιαμιάο. Στην απέναντι πλευρά, η Μπαϊα έρχεται από εξαιρετική σεζόν, όπου βρέθηκε να διεκδικεί την συμμετοχή ακόμα και στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Τελικώς πήρε το εισιτήριο για το Σουνταμερικάνα. Οι φιλοξενούμενοι είναι από τις ομάδες που τα τελευταία χρόνια βρίσκονται σε συνεχή άνοδο, ωστόσο η αποστολή τους σήμερα κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολη. Τελευταίο διπλό το 2014. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

*Ντέρμπι κορυφής στο MLS όπου η Αταλάντα υποδέχεται την Νέα Υόρκη Σίτι. Εξαιρετική εικόνα από τους γηπεδούχους στα πρώτα πέντε ματς που έδωσαν, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην δεύτερη της κατάταξης μετρώντας μία ήττα και τέσσερις νίκες. Στον αντίποδα, η Νέα Υόρκη Σίτι καταφέρνει να οδηγεί την κούρσα του τίτλου, μετρώντας πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα πρώτα έξι ματς που έδωσε φέτος. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στατιστικό αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστή κανείς, πως η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά αγωνίζεται στα τελευταία χωρίς το μεγάλο της… όπλο, τον Βίγια. Πάντως ο Ισπανός συγκεντρώνει πιθανότητες να αγωνιστεί σήμερα. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Η ΕΞΑΔΑ

ΑΜΕΡΙΚΑ Μ.-ΣΠΟΡΤ Ρ. 1              1,98

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ.-ΛΕΙΨΙΑ     1              2,69

ΜΠΕΝΦΙΚΑ-ΠΟΡΤΟ       1              2,37

ΛΑΤΣΙΟ-ΡΟΜΑ  2              2,80

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΜΠΑΪΑ             1              1,77

ΑΤΛΑΝΤΑ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Σ.             2              3,54

Παρασκήνια

Θέματα