Σύστημα με τέσσερα over 3,5 και δυάδα στο 3,22

Bet_John 25/02/18 - 09:29

Κακή μέρα στοιχηματικά η χθεσινή, αλλά εδώ είμαστε για να επιστρέψουμε σήμερα στα ταμεία…

* Στη Serie A, η Σασσουόλο φιλοξενεί τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έρχονται από επτά σερί ματς χωρίς νίκη, όπου είχαν τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Οι «λατσιάλι» έπειτα από τρεις σερί ήττες πήραν τη νίκη 2-0 επί της Βερόνα, ενώ την Πέμπτη… ξεμπούκωσαν με το 5-1 επί της Στεάουα και προκρίθηκαν στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λάτσιο που θέλει τη νίκη για να μπει και πάλι στην τετράδα της Serie A, εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να βγάλει το διπλό στο 1,83.

* Τελικός του Λιγκ Καπ Αγγλίας στο «Γουέμπλεϊ», με τη Μάντσεστερ Σίτι να κοντράρεται με την Άρσεναλ. Οι «πολίτες» έρχονται από την ήττα 1-0 στη Γουίγκαν, και τον αποκλεισμό στο Κύπελλου, ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ μετρούν πέντε over στα έξι τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Οι «κανονιέρηδες» την Πέμπτη ηττήθηκαν 1-2 στο «Έμιρεϊτς» από την Έστερσουντ για το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά προκρίθηκαν στο «16», ενώ στο πρωτάθλημα, έχουν επτά over στα εννέα τελευταία τους παιχνίδια, με τα έξι στο over 3,5. Αμυντικά η Άρσεναλ έχει τα… μαύρα της τα χάλια, η Σίτι θα κοιτάξει μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο να πάρει το τρόπαιο και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και ο τελικός μπορεί να ανοίξει και να περάσει το over 3,5 στο 2,11.

* Στη Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν που είναι στην 4η θέση, φιλοξενεί τη Σάλκε που έχει ένα βαθμό λιγότερο. Οι «ασπιρίνες» μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψαν στις νίκες με το εκτός έδρας 1-2 επί του Αμβούργου, την ώρα που οι «βασιλικοί μπλε» έπειτα από δύο σερί ήττες επικράτησαν 2-1 της Χόφενχαϊμ, μετρώντας τρία σερί over. Αμφότερες θέλουν μόνο νίκη στη μάχη που δίνουν για την τετράδα, μεσοεπιθετικά έχουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, και η σημερινή αναμέτρηση μπορεί να ανοίξει και να περάσει το over 2,5 στο 1,76.

* Στη La Liga, η Βαλένθια υποδέχεται τη Σοσιεδάδ. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές μετρούν οι «νυχτερίδες», με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι σερί over, τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει στο «Μεστάγια», με το over 3,5 στο 2,24 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Πορτογαλία, η Πορτιμονένσε αντιμετωπίζει την Πόρτο. Πέντε σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι «δράκοι» έρχονται από τέσσερα σερί over 3,5 και βρίσκονται στην κορυφή και στο +2 από τη Μπενφίκα που έχει και ένα ματς περισσότερο. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το over 3,5 στο 2,58 έχει αξία.

* Για το βελγικό πρωτάθλημα, η Σταντάρ Λιέγης υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τρία στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από έντεκα over στις προηγούμενες 13 αγωνιστικές, με τα εννέα στο over 3,5. και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, με τη Σταντάρ να κυνηγάει την είσοδο στην εξάδα και την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ να θέλει να κρατήσει τη διαφορά ασφαλείας από τις ομάδες που την ακολουθούν. Με το ρυθμό που δίνουν στα παιχνίδια τους, το over 3,5 στο 2,79 πληρώνει πολύ καλά.

Παρασκήνια

Θέματα