Τέσσερα over και ένα διπλό με απόδοση 16,54

Bet_John 3/06/20 - 08:14

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 16,54…

* Στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης. Πέντε over 3,5 στα έξι τελευταία τους παιχνίδια έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι την περασμένη Παρασκευή στον τελικό Κυπέλλου διέλυσαν 5-0 την Αούστρια Λούστεναου. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία σερί over 3,5 και μπορούν να σκοράρουν και απόψε, με το over 3,5 στο 2,08 να έχει αξία.

* Στην Τσεχία, η Μπάνικ Οστράβα φιλοξενεί την Πλζεν. Μόλις μία νίκη στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα τέσσερα μας. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι σερί νίκες, με πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 7-1 επί της Μπόλεσλαβ. Η Πλζεν πατάει καλύτερα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,61.

* Στην Τσεχία, η Σπάρτα Πράγας υποδέχεται την Τέπλιτσε. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί over 3,5. Το over 2,5 στο 1,71 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Εσθονία, η Πάιντε φιλοξενεί την Φλόρα Ταλίν. Τρία over στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν επίσης τρία over στα τέσσερα φετινά τους παιχνίδια, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,68 έχει αξία.

* Στην Εσθονία, η Νόμε Κάλιου υποδέχεται την Λεβάντια. Δύο σερί over για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν δύο σερί over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το over 2,5 στο 1,72 μπορεί να μας πληρώσει.

Παρασκήνια

Θέματα