Τέσσερα over και ένα διπλό με απόδοση 26,34

Bet_John 15/05/22 - 08:03

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 26,34…

* Στην Serie A, η Μίλαν υποδέχεται την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι είναι δύο βαθμούς πάνω από τη δεύτερη Ίντερ και έχουν δύο over στα τρία τελευταία τους ματς, με τους φιλοξενούμενους που διεκδικούν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο να μετρούν έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,33 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι. Δύο σερί over για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από έξι σερί over, με τα πέντε στο over 3,5. Η Σίτι που είναι τρεις βαθμούς πάνω από τη 2η Λίβερπουλ, σκοράρει πολύ εύκολα και το over 3,5 στο 2,32 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι που είναι ένα βαθμό πίσω από την 4η Άρσεναλ έχουν δύο over στα τρία τελευταία τους ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στο όριο της επικίνδυνης ζώνης έρχονται από δύο σερί over. Το over 2,5 στο 1,61 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στο Βέλγιο, η Αντβέρπ φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν έντεκα νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες δώδεκα αγωνιστικές. Η Κλαμπ Μπριζ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,73.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Λαντσκρόνα υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα. Δύο over 3,5 στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν έξι over σε ισάριθμα ματς, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 πληρώνει στο 1,75.

Παρασκήνια

Θέματα