Τέσσερα over 2,5 και ένα διπλό με απόδοση 19,22

Bet_John 21/01/23 - 08:06

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 19,22…

* Στην Serie A, η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την Νάπολι. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ την περασμένη εβδομάδα διασύρθηκαν 8-2 από την Αταλάντα. Οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην κορυφή και στο +9 από τη δεύτερη Μίλαν, είναι σε εξαιρετική φόρμα και την προηγούμενη αγωνιστική διέσυραν 5-1 την Γιουβέντους. Η Νάπολι μπορεί να βγάλει το over 2,5 στο 1,55.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Βόλφσμπουργκ φιλοξενεί την Φράιμπουργκ. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί over 3,5. Το over 2,5 στο 1,88 έχει αξία.

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται την Νιούκαστλ. Μόνο μία νίκη στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια τους. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα εννέα τελευταία τους ματς. Η Νιούκαστλ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,91.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Ουνιόν Βερολίνου φιλοξενεί την Χόφενχαϊμ. Πέντε σερί over για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,93 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Πορτογαλία, η Γκιμαράες υποδέχεται την Πόρτο. Δύο over στα τρία τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Το over 2,5 στο 1,79 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα