Τέσσερα over 2,5 και ένα over 3,5 στο 23,11

Bet_John 22/01/23 - 08:00

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 23,11…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έξι νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι τελευταία τους ματς, με τα τέσσερα στο over. Το over 2,5 στο 1,72 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Αταλάντα. Δύο over στα τέσσερα τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι διασύρθηκαν 5-1 από την Νάπολι την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησαν 2-1 της Μόντσα και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έξι σερί over, με τα τρία στο over 3,5 και πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 8-2 επί της Σαλερνιτάνα την περασμένη εβδομάδα, ενώ την Πέμπτη νίκησαν 5-2 την Σπέτσια και πέρασαν στους «8» του Κυπέλλου. Το over 2,5 στο 2,02 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην La Liga, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Χιρόνα. Δύο over στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από πέντε σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,75 έχει αξία.

* Στην Τουρκία, η Καϊσερίσπορ φιλοξενεί την Μπεσίκτας. Έντεκα over στις προηγούμενες δώδεκα αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα έξι στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί over. Το over 2,5 στο 1,69 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στην Τουρκία, η Αλάνιασπορ υποδέχεται την Καραγκιουμρούκ. Πέντε over 3,5 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν έντεκα over στα προηγούμενα δώδεκα παιχνίδια τους, με τα οκτώ στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,25 έχει τύχη.

Παρασκήνια

Θέματα