Τέσσερα over 2,5 με απόδοση 16,75

Bet_John 29/11/22 - 08:07

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από το Μουντιάλ, με συνολική απόδοση 16,75…

* Για το 2ο όμιλο, η Ουαλία αντιμετωπίζει την Αγγλία. Οι Ουαλοί θέλουν μόνο νίκη και παράλληλα να έρθει ισόπαλο το Ιράν – ΗΠΑ για να πάρουν την πρόκριση, ενώ αν στο άλλο ζευγάρι υπάρξει νικητής, τότε θα χρειάζονται νίκη με τέσσερα γκολ διαφορά. Τα «λιοντάρια» παίρνουν την πρόκριση ακόμα και αν ηττηθούν με έως τρία γκολ διαφορά, όμως θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Η Ουαλία θα πρέπει να ανοιχτεί και η Αγγλία θα βρει χώρους, με το over 2,5 στο 1,95 να έχει αξία.

* Για τον 1ο όμιλο, η Ολλανδία αντιμετωπίζει το Κατάρ. Οι «οράνιε» παίρνουν την πρόκριση με νίκη ή ισοπαλία, ενώ για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση, αν νικήσει ο Ισημερινός την Σενεγάλη, θα πρέπει να νικήσουν με περισσότερα γκολ διαφορά σε σχέση με τους Νοτιοαμερικάνους. Το Κατάρ έχει ήδη αποκλειστεί. Η Ολλανδία μπορεί να εκμεταλλευτεί τα πολλά αμυντικά κενά του Κατάρ και να βγάλει το over 2,5 στο 1,53.

* Για το 2ο όμιλο, το Ιράν αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ. Όποια από τις δύο ομάδες πάρει τη νίκη, παίρνει και την πρόκριση για τους «16», ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, το Ιράν θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση αν την ίδια στιγμή η Ουαλία δεν καταφέρει να νικήσει την Αγγλία και οι ΗΠΑ θα αποκλειστούν. Είναι πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να περάσει το over 2,5 στο 2,32.

* Για τον 1ο όμιλο, ο Ισημερινός αντιμετωπίζει την Σενεγάλη. Όποια από τις δύο ομάδες πάρει τη νίκη, θα εξασφαλίσει και την πρόκριση στη φάση των «16», ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, ο Ισημερινός είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο. Η Σενεγάλη που θέλει μόνο νίκη, θα πρέπει να ανοιχτεί και ο Ισημερινός θα βρει κενούς χώρους για να απειλήσει, με το over 2,5 στο 2,42 αξίζει το ρίσκο.

Παρασκήνια

Θέματα