Τέσσερα over 2,5 με απόδοση 7,49

Bet_John 20/12/22 - 08:00

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 7,49…

* Για τους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ, σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Επτά νίκες και μία ισοπαλία στα οκτώ τελευταία τους ματς στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν οι γηπεδούχοι, με τα πέντε στο over και τα τέσσερα από αυτά στο over 3,5. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις ήττες και μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, με τα τρία στο over, εκ των οποίων τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,69 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Για τους «16» του Λιγκ Καπ Αγγλίας, η Μίλτον Κέινς Ντονς φιλοξενεί την Λέστερ σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο μία νίκη στα έξι τελευταία τους ματς στην Α’ Αγγλίας, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα πέντε. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Λέστερ σκοράρει εύκολα και μπορεί να βγάλει το over 2,5 στο 1,69.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Βελγίου, η Λέουβεν υποδέχεται την Κόρτραϊκ σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Δύο σερί over στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν οκτώ over στα δέκα τελευταία τους ματς, με τα έξι στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,62 μπορεί να μας πληρώσει.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Βελγίου, η Μαλίν φιλοξενεί την Σερένγκ, σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Έξι over στα επτά τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα έχουν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,62 θα μπει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα