Τέσσερα over 2,5 με απόδοση 9,91

Bet_John 16/05/22 - 08:05

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 9,91…

* Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Νιούκαστλ υποδέχεται την Άρσεναλ. Δύο over στα τρία τελευταία τους ματς έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,82 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Serie A, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Λάτσιο. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο over στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 στο 1,78 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στην Δανία, η Σίλκεμποργκ υποδέχεται την Μίντιλαντ. Επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,71 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στην Τουρκία, η Ρίζεσπορ φιλοξενεί την Σίβασπορ. Εννέα over στις προηγούμενες δέκα αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα έξι στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί over 3,5. Το over 2,5 στο 1,79 μπορεί να περάσει σχετικά εύκολα.

Παρασκήνια

Θέματα