Τέσσερα over 3,5 και ένας άσος στο 58,12!!!

Bet_John 21/04/18 - 11:01

Η Παρασκευή δεν πήγε καθόλου καλά, αλλά έχουμε σήμερα ένα γεμάτο πρόγραμμα για να βγάλουμε τη χασούρα και να βάλουμε κανένα ευρώ στην τσέπη μας…

* Τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας, με τη Μπαρτσελόνα να αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Ατλέτικο. Οι «μπλαουγκράνα» μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρόμα, θέλουν το Κύπελλο για να κάνουν το νταμπλ και να… γλυκάνουν έτσι την πίκρα τους. Οι Ανδαλουσιάνοι από την πλευρά τους δεν είναι σε καλή κατάσταση και έρχονται από έξι σερί ματς χωρίς νίκη στη La Liga, με τα τέσσερα από αυτά στο over και τα τρία στο over 3,5. Αμυντικά η Σεβίλλη βγάζει πολλά προβλήματα τελευταία θα η Μπαρτσελόνα μπορεί να το εκμεταλλευτεί αυτό, με το over 3,5 στο 2,11 να έχει αξία.

* Στη Μπουντεσλίγκα, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Χέρτα. Οι γηπεδούχοι που είναι ισόβαθμοι στην 6η θέση με τη Χόφενχαϊμ, απέχουν πέντε βαθμούς από την τετράδα, ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησαν 0-1 εκτός της Σάλκε και προκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι φιλοξενούμενοι που είναι στην 9η θέση, με επτά βαθμούς λιγότερους από την Άιντραχτ, δεν κυνηγούν κάτι στο φινάλε της περιόδου και έχουν μόνο δύο νίκες στα οκτώ τελευταία τους ματς. Με καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στον τελικό, η Άιντραχτ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,91.

* Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λιλ. Οι γηπεδούχοι είναι τρεις βαθμούς πίσω από την 4η Λιόν που έχει ένα ματς περισσότερο, και μετρούν τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5. Η Λιλ που είναι στην επικίνδυνη ζώνη και έχει τρία over στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, αν βρεθεί πίσω στο σκορ θα πρέπει να ανοιχτεί και να ψάξει το γκολ, βοηθώντας ώστε να γίνει ένα ανοικτό ματς. Το over 3,5 στο 2,46 αξίζει το ρίσκο.

* Σε ένα ακόμη ματς από το γαλλικό πρωτάθλημα, η Γκινγκάμπ φιλοξενεί τη Μονακό. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δώδεκα over στα 13 τελευταία τους παιχνίδια, με τα εννέα στο over 3,5. Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους και το over 3,5 στο 2,56 πληρώνει πολύ καλά.

* Στις ΗΠΑ, η Νέα Υόρκη υποδέχεται το Σικάγο. Τέσσερα over στις πρώτες πέντε αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τρία στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρία over στα πέντε ματς που έχουν δώσει μέχρι στιγμής, με τα δύο στο over 3,5. Περιμένω και τώρα να γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι, με γκολ και από τις δύο ομάδες, με το over 3,5 στο 2,29 να έχει τύχη.

Παρασκήνια

Θέματα