Τέσσερις επιλογές στο 11,10

Νικολαΐδης 21/11/21 - 01:32

Τεράστια επιτυχία σημείωσε η στήλη του Σαββάτου, όπου μπορεί να επιβεβαιώθηκαν 3/4 επιλογές, αντλήσαμε ωστόσο απόδοση 11,07. Συγκεκριμένα, πέρασε το διπλό (1,80) της Τσέλσι, ο άσος (1,50) της Λίβερπουλ και ο άσος (4,10) της Χόφενχαϊμ.
Τετράδα η οποία αποτελείται από δύο άσους και δύο διπλά συνολικής απόδοσης 11,10 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Μπόρνμουθ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής στη Τσαμπιονσιπ η Ντέρμπι. Αρνητικό σερί επτά αγώνων για τα «κριάρια» τα οποία έχουν ξεμείνει στη τελευταία θέση, ενώ και η αφαίρεση βαθμών που τους επιβλήθηκε, δείχνει να αποτελεί το τελειωτικό χτύπημα. Από την άλλη πλευρά η Μπόρνμουθ βρίσκεται σταθερά στην κορυφή και μετά το 4-0 επί της Σουόνσι, θέλει να δώσει ακόμα μία παράσταση υψηλού επιπέδου. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

Φράιμπουργκ και Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κοντράρονται στο πλαίσιο 12ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Τέλος στο αήττητο σερί δέκα αγωνιστικών της Φράιμπουργκ έβαλε η Μπαγερν, μετά την νίκη της με 2-1. Ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Στράιχ η οποία παρότι ηττήθηκε, έβαλε τεράστια εμπόδια στους Βαυαρούς. Σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη πλευρά η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης τρέχει αήττητο σερί τριών αγώνων, όπου ωστόσο εμφάνισε τεράστια αμυντικά κενά. Οι «αετοί», δέχονται γκολ στα τελευταία επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, αποδεικνύοντας πως στα μετόπισθεν, είναι αρκετά, ευάλωτοι. Μόλις, δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

Την Καντίθ υποδέχεται για την 14η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Χεταφε. Σημάδια ζωής στην ομάδα της Μαδρίτης, καθώς η Χεταφε έτρεξε αήττητο σερί δύο αγωνιστικών (νίκη 2-1 επί της Εσπανιολ και ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Γρανάδα), πριν την ήττα (1-0) από την Βιγιαρεαλ. Στον αντίποδα η Καντίθ ανέβασε επίσης στροφές, τρέχοντας αήττητο σερί τριών αγωνιστικών (δύο ισοπαλίες και ένα τρίποντο). Αμφίρροπη μάχη, ωστόσο θεωρώ, πως η Χεταφε παίζει ένα από τα κρίσιμα ματς για την παραμονή και για τον λόγο αυτό, θα στραφώ στον άσο.

Στην έδρα της Γρανάδα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στην 14η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ρέαλ Μαδρίτης. Τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών που έτρεξε η Γρανάδα, έβαλε η Εσπανιολ, μετά την νίκη της με 2-0. Οριακά, πάνω από την επικίνδυνη, ζώνη. Στον αντίποδα η Ρέαλ Μαδρίτης προέρχεται από αήττητο σερί έξι αγώνων, ενώ με νίκη σήμερα και απώλεια της Σοσιεδαδ απέναντι στην Βαλένθια, σκαρφαλώνει στην κορυφή, έχοντας και ένα ματς, λιγότερο από τους Βάσκους. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ 2 1,85
ΧΕΤΑΦΕ-ΚΑΝΤΙΘ 1 2,00
ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ. 1 2,00
ΓΡΑΝΑΔΑ-ΡΕΑΛ Μ. 2 1,50

Παρασκήνια

Θέματα