Τέσσερις προτάσεις με απόδοση 14,14

Bet_John 8/04/21 - 08:04

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 14,14…

* Για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, ο Άγιαξ υποδέχεται την Ρόμα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες στο ολλανδικό πρωτάθλημα, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία τους ματς στην Serie A. Ο  Άγιαξ μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,99.

* Για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Σλάβια Πράγας. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα over στα πέντε τελευταία τους ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα Τσεχίας, με τα δύο στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,89 έχει αξία.

* Για τους «16» του Κυπέλλου Ελβετίας, η Σεν Γκάλεν υποδέχεται την Γιουνγκ Μπόις σε νοκ άουτ αναμέτρηση. Τρία over 3,5 στα τέσσερα τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τρία σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Το over 3,5 στο 2,28 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Τουρκία, η Μαλάτιασπορ φιλοξενεί την Φενερμπαχτσέ. Έντεκα σερί ματς χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι, με πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Φενερμπαχτσέ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,65.

Παρασκήνια

Θέματα