Τα έξι… κλειδιά για το ταμείο

Νικολαΐδης 5/05/18 - 09:20

5,11 πλήρωσε η χθεσινή τριάδα μετά την επιβεβαίωση των άσων της Σεβίλλης, του Τορόντο και της Σαν Λορέντζο. Το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Στουτγάρδη-Χόφενχαϊμ και αυτό του μίσους στην Λισαβόνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Μπενφίκα ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα. Από αυτό επέλεξα μια δυνατή εξάδα την οποία θα προτείνω σε σύστημα 3/6 ή 4/6 με την συνολική απόδοση της να φτάνει στο 293,55.

*Την Χόφενχαϊμ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλιγκα η Στουτγάρδη. Αήττητη στα επτά τελευταία εντός με τον Κόρκούτ στον πάγκο της η ομάδα των Σουηβών η οποία διαθέτει μαθηματικές ελπίδες για διεκδίκηση της συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στο Μόναχο προκειμένου να αντιμετωπίσει την Μπάγερν. Εκτός σταθερά ο Μπεκ. Από την απέναντι πλευρά η Χόφενχαϊμ τρέχει το καλύτερο αήττητο σερί αυτή την στιγμή όπου δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία εννιά του πρωταθλήματος. Στην 4η θέση οι… χωριάτες οι οποίοι θέλουν το τρίποντο σήμερα προκειμένου την τελευταία αγωνιστική όπου υποδέχονται την Ντόρτμουντ, να διεκδικήσουν ακόμα και την 3η θέση με νίκη επί των Βεστφαλών. Εκτός οι Γκναμπρί, Ντεμιρμπαί, Γκέιγκερ και Καντεράμπεκ. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

*Τις δυνάμεις της στο Αννόβερο δοκιμάζει την προτελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Χέρτα. Αναζητά έστω έναν πόντο προκειμένου να σώσει και μαθηματικά την παραμονή της στα μεγάλα… σαλόνια η ομάδα του Αννόβερο. Στον αντίποδα η Χέρτα μετά το εντός έδρας 2-2 απέναντι στην Άουγκσμπουργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να παραμείνει κοντά στην πρώτη εξάδα και πλέον αποκτά δύσκολο χαρακτήρα η διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η μοιρασιά των βαθμών είναι μια αρκετά καλή σκέψη.

*Την Σουόνσι υποδέχεται στο πλαίσιο της 37ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Μπόρνμουθ. Οι γηπεδούχοι μετρούν αρνητικό σερί πέντε αγωνιστικών χάρη στο οποίο κινδυνεύουν πλέον με υποβιβασμό με την νίκη σήμερα να κρίνεται επιτακτική προκειμένου να ξεμπερδεύουν μία και καλή. Από την άλλη μεριά η Σουόνσι παραμένει κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο τρέχει αρνητικό σερί οκτώ αγώνων, βγάζοντας κούραση από την υπερπροσπάθεια του προηγούμενου διαστήματος. Ο άσος αποκτά αξία.

*Στο Σαο Πάολο ταξιδεύει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Ατλέτικο Μινέιρο. Οι… τρικολόρ παραμένουν αήττητοι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές όπου και εμφάνισαν ομοιογένεια αλλά και πρόβλημα όσον αφορά στην δημιουργία ευκαιριών μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Στον αντίποδα η… γκάλο έρχεται από μεσοβδόμαδο αγώνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στην Σαπεκοένσε με την οποία έμεινε στο 0-0. Ξόδεψε πολύτιμες δυνάμεις η Ατλέτικο η οποία εκτός παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη, με αποτέλεσμα να στραφώ στον άσο.

*Την φιλότιμη Αμέρικα Μινέιρο υποδέχεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Μπραζιλεϊράο η Βάσκο ντα Γκάμα. Νέο… χαστούκι στο Κόπα Λιμπερταδόρες και εντός έδρας ήττα (4-0) για την Βάσκο από την Κρουζέιρο η οποία την αφήνει εκτός συνέχειας με αποτέλεσμα ο σύλλογος του Ρίο να στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Από την άλλη πλευρά η Αμέρικα εντός παρουσιάζεται πολύ δυνατή, ωστόσο στα εκτός χάνει από την δυναμική της. Πάντως, περιμένω πως θα βάλει δύσκολα στην Βάσκο η οποία έχει και την κούραση του Λιμπερταδόρες με αποτέλεσμα το Χ/1 Ημ.-Τελ. να αποκτά αξία.

*Κλαμπ Αμέρικα και Πουμάς τίθενται αντιμέτωπες στα πλέι-οφ διεκδίκησης του τίτλου στο Μεξικό. Φαβορί εκ’ των διεκδικητριών του τίτλου η γηπεδούχος ομάδα η οποία ποντάρει στην δύναμη της έδρας και την εμπειρία της προκειμένου να πάρει τους τρεις πόντους σήμερα. Από την άλλη μεριά η Πουμάς ήταν εξαιρετική στην κανονική διάρκεια ωστόσο δεν προχώρησε σε συντήρηση δυνάμεων και αυτό μπορεί να το… πληρώσει ακριβά στην διαδικασία των πλέι-οφ. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

 

Η ΕΞΑΔΑ

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ        2              2,15

ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΧΕΡΤΑ         Χ             3,30

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΣΟΥΟΝΣΙ             1              2,10

ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΑΤΛ. ΜΙΝΕΪΡΟ       1              2,04

ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚ.-ΑΜΕΡΙΚΑ Μ.      Χ/1 ΗΜ.-ΤΕΛ.    4,30

ΚΛΑΜΠ ΑΜ.-ΠΟΥΜΑΣ 1              1,79

Παρασκήνια

Θέματα