Τα γκολ στέλνουν ταμείο

Νικολαΐδης 5/12/22 - 01:15

Δεύτερο σερί ταμείο για την στήλη μετά την επιβεβαίωση του Over 2,5 (1,90) στο Γαλλία-Πολωνία και το Over 2,5 (2,30) στο Αγγλία – Σενεγάλη, το οποίο μας χάρισε απόδοση 4,37.
Μουντιαλική δυάδα η οποία αποτελείται από ένα Over 2,5 και ένα Goal συνολικής απόδοσης 3,89 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Ιαπωνία και Κροατία κοντράρονται στη φάση των «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Εξέπληξε τους πάντες με την τεράστια νίκη – ανατροπή (2-1) επί της Γερμανίας στη φάση των ομίλων η Ιαπωνία η οποία προκρίθηκε ως πρώτη από τον 5ο όμιλο, αφήνοντας δεύτερη την Ισπανία. Νίκη (2-1) επί των «φούριας ροχας» πάλι με ανατροπή, ενώ ενδιάμεσα είχε προηγηθεί η ήττα (1-0) από την Κόστα Ρίκα για τους «σαμουράι». Ομάδα με ιδιαίτερα σταθερή αμυντική λειτουργία και λύσεις επιθετικά, καθώς σκοράρει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Στον αντίποδα η Κροατία τερμάτισε δεύτερη στον 6ο όμιλο, πίσω από το Μαρόκο. «Λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα με τους Αφρικανούς, ενώ ακολούθησε η νίκη (4-1) επί του Καναδά και η «λευκή» ισοπαλία με το Βέλγιο. Ομάδα αρκετά σκληρή και με σταθερότητα στα μετόπισθεν, ενώ επιθετικά διαθέτει παίκτες οι οποίοι είτε με προσωπική ενέργεια, είτε με στημένη φάση, δίνουν λύσεις. Αμφίρροπη μάχη, θεωρώ πως αμφότερες θα δημιουργήσουν ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με αποτέλεσμα να στραφώ στο αμφίσκορο.

Βραζιλία και Νότια Κορέα κοντράρονται σε νοκ-αουτ αναμέτρηση της φάσης των «16» στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 του Κατάρ. Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε και εντός γηπέδου η Βραζιλία η οποία με δύο νίκες (2-0) Σερβία και 1-0 Ελβετία, γνωρίζοντας την ήττα (1-0) από το Καμερούν την τελευταία αγωνιστική,τερμάτισε στη πρώτη θέση του 7ου ομίλου. Ομάδα με τεράστια πειθαρχία, καταφέρνει να επιβάλει τον ρυθμό της στους αγώνες, δημιουργώντας πληθώρα ευκαιριών μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Στον αντίποδα η Νότια Κορέα ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φάσης των ομίλων, παίρνοντας την πρόκριση ως δεύτερη από τον 8ο όμιλο, παρότι ισοβάθμησε με την Ουρουγουάη. «Λευκή» ισοπαλία στην πρεμιέρα του ομίλου απέναντι στην «σελεστε», για να ηττηθεί με 3-2 την δεύτερη αγωνιστική από την Γκάνα σε έναν αγώνα όπου θα μπορούσαν οι Ασιάτες να είχαν κερδίσει με 4-3 ή 5-3. Την τελευταία αγωνιστική εμφανίζοντας ένα ακόμα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς, επικρατώντας με 2-1 της Πορτογαλίας σε ένα ματς όπου έμεινε πίσω στο σκορ (5′), αλλά αντέδρασε στο 27′ και στο 90+’ για να πανηγυρίσει μια μεγαλειώδη πρόκριση. Ομάδα με τεράστια τεχνική κατάρτιση και πολλά τρεξίματα σε όλα τα ματς που έδωσε, παρουσιάζοντας «τρομερές» επιθετικές αρετές. Φαβορί η Βραζιλία, ωστόσο δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τους Ασιάτες οι οποίοι δεν φοβούνται να ρισκάρουν. Το Over 2,5, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ GOAL 2,05
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΝΟΤΙΑ Κ. OVER 2,5 1,90

Παρασκήνια

Θέματα