Τα θέλει όλα ο Φελιπάο(υ)…

Southern 12/09/18 - 16:41

Προσπερνάμε άμεσα τη χθεσινή τραγική στοιχηματικά μέρα και περνάμε στα σημερινά με την ελπίδα ότι αυτή τη φορά θα βρούμε το δρόμο για το ταμείο.

Στη Β’ Σουηδίας η πιο φορμαρισμένη ομάδα μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος από την καλοκαιρινή διακοπή είναι η προτελευταία στη βαθμολογία Βαρνάμο με απολογισμό 4-2-0. Παίζει με τρομερή αυτοπεποίθηση πλέον και όλοι στο εσωτερικό της το πιστεύουν ότι μπορούν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Αδιάφορη όσο και ασταθής η Γκάις, έχει για την ώρα ένα καλό… μαξιλαράκι 5 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και το κίνητρο… γέρνει υπέρ των φιλοξενούμενων. Έως και… κόλαση η τιμή του «διπλού» στο 3,40.

Στη Βραζιλία η Παλμέιρας πάει… τρένο μετά την επιστροφή του Λουίς Φελίπε Σκολάρι στην τεχνική της ηγεσία. Ο 69χρονος τεχνικός μπορεί να έχει σαρώσει τους τίτλους παγκοσμίως (έχει κερδίσει πρωταθλήματα και Κύπελλα σε Βραζιλία, Κίνα, Ιαπωνία, το Κόπα Λιμπερταδόρες αλλά και το Μουντιάλ με τη σελεσάο το 2002), δείχνει όμως το ίδιο… αχόρταγος όσο πριν 25 χρόνια, όταν δηλαδή ξεκινούσε την καριέρα του στους πάγκους από την Γκρέμιο.

Η «Βερντάο» (Βερντάου για τους Βραζιλιάνους που συνηθίζουν να προσφέρουν ου το όμικρoν στο τέλος κάθε λέξης) προχωρά ακάθεκτη τόσο στο Μπραζιλεϊράο, όσο και στο Κόπα Λιμπερταδόρες, όμως απόψε έχει σειρά το Κύπελλο, η αγαπημένη κούπα του Σκολάρι που την έχει σηκώσει 4 φορές. Και το γεγονός πως την προηγούμενη Κυριακή κόντρα στην Κορίνθιανς κράτησε εκτός 10 από τους 11 βασικούς, δείχνει πόσο θέλει τη νίκη στον πρώτο αποψινό ημιτελικό με την Κρουζέιρο. Η «αλεπού» βγάζει παραδοσιακά φοβικό πρόσωπο εκτός έδρας κι εδώ που τα λέμε μία ήττα με μικρό σκορ μάλλον δεν θα τη δυσαρεστήσει, καθώς υπάρχει επαναληπτικός στην έδρα της στις 27 του μήνα. Ο «άσος» με απόδοση 1,80 είναι μάλλον το πιο δυνατό σημείο της αποψινής βραδιάς.

H ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ (12/9)

ΓΚΑΪΣ – ΒΑΡΝΑΜΟ (20.00)           2              3,40

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ (03.45)            1              1,80

Παρασκήνια

Θέματα