Τα «λαβράκια» στο δελτίο

Νικολαΐδης 29/11/21 - 01:22

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από δύο διπλά και έναν άσο συνολικής απόδοσης 6,70 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Στη Παμπλόνα κόντρα στην Οσασούνα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ελτσε. Κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο από την Οσασούνα η οποία συμπλήρωσε πέντε σερί αγώνες μακριά από τις νίκες μετά την ήττα (1-0) από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Μεγάλο πρόβλημα για το σύλλογο της Παμπλόνα, το γεγονός πως δε βρήκε δίχτυα στα τέσσερα πρόσφατα εξ’ αυτών. Από την άλλη πλευρά η Ελτσε παραμένει για έξι σερί ματς μακριά από τις νίκες, παρουσιάζοντας σοβαρά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα να βρεθεί στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Την Μιντιλαντ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δανίας η Βειλε. Απότομη προσγείωση για την γηπεδούχο του σημερινού αγώνα η οποία μόλις τονώσε την ψυχολογία της με την νίκη (3-1) επί της Σοντερίσκε, ηττήθηκε μία βδομάδα μετά με 4-1 από την Ράντερς. Από την άλλη πλευρά η Μιντιλαντ μετά τις απανωτές ήττες (3-0 Ααρχους & 2-1 Μπροντμπι), είδε την Κοπεγχάγη να μειώνει στους τέσσερις από την κορυφή. Μεσοβδόμαδα ωστόσο η Μιντιλαντ παρουσίασε το καλό αγωνιστικό προφίλ της, επικρατώντας με 3-2 της Μπραγκα για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

Ντέρμπι και ΚΠΡ κοντράρονται στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στην Τσαμπιονσιπ. Δείγματα ζωής στην Ντέρμπι η οποία προέρχεται από «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Φουλαμ, αυξάνοντας σε τρεις αγωνιστικές το αήττητο σερί της. Σταθερά στην τελευταία θέση, 19 βαθμούς από αυτή, της παραμονής. Στον αντίποδα η ΚΠΡ προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αγώνων και μετά τις απώλειες των Γουέστ Μπρομ (0-0 Νότιγχαμ) και Κόβεντρι (2-2 Μπόρνμουθ), έχει την ευκαιρία με τρίποντο σήμερα, να βρεθεί στην 3η θέση, με 35 πόντους. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΒΕΙΛΕ-ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2 1,45
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΕΛΤΣΕ 1 1,85
ΝΤΕΡΜΠΙ-ΚΠΡ 2 2,50

Παρασκήνια

Θέματα