Τα ρίσκα που οδηγούν στο ταμείο

Νικολαΐδης 17/05/18 - 09:16

14,74 με 4/5 καταφέραμε να αντλήσουμε εχθές, μετά την επιβεβαίωση του άσου της Χάμαρμπι, τα 4-6 γκολ στις αναμετρήσεις Μπόκα Τζούνιορς-Αλιάνζα Λίμα και Βανκούβερ-Σαν Χοσέ, όσο και το Over 2,5 της Ρόζενμποργκ απέναντι στην Λίλεστρομ. Ο αγώνας μπαράζ της Μπουντεσλίγκα ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Χόλσταϊν Κίελ είναι αυτός ο οποίος ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα από το οποίο, άντλησα μια δυνατή τριάδα.

*Την Χόλσταϊν Κίελ υποδέχεται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες στα μπαράζ της Μπουντεσλίγκα η Βόλφσμπουργκ. Για δεύτερη σερί χρονιά οι… λύκοι θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κορυφαία κατηγορία του Γερμανικού πρωταθλήματος στα διπλά ματς των μπαράζ. Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη ομάδα θέλει να πάρει την δεύτερη συνεχόμενη άνοδο της προερχόμενη από την 3η κατηγορία της Γερμανίας. Τελευταία παρουσία του Άνφανγκ στον πάγκο του συλλόγου από το Κίελο, διότι μετά τα μπαράζ αναλαμβάνει την Κολωνία. Λογικά θα ανοίξει ο ρυθμός με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5.

*Την Δε Στρόνγκεστ υποδέχεται στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου στο Λιμπερταδόρες η Πενιαρόλ. Οι Ουρουγουανοί θέλουν πάση θυσία το τρίποντο και όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ, ενώ την ίδια ώρα θα περιμένουν… δώρο της Λιμπερτάδ απέναντι στην Ατλέτικο Τουκουμάν η οποία δεν θέλουν να πάρει πόντο. Από την απέναντι πλευρά η Δε Στρόνγκεστ έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης και πηγαίνει με αρκετές αλλαγές στο αρχικό της σχήμα στον σημερινό αγώνα. Το Over 2,5 είναι η επιλογή μου.

* Δύσκολη δοκιμασία για την Κορίνθιανς στην έδρα της Ντεπορτίβο Λάρα. Προτελευταία στροφή στον 7ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, με τους Βενεζουελάνους να θέλουν την νίκη είτε την ισοπαλία, προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι διεκδίκησης της πρόκρισης. Στον αντίποδα η… τιμάο έρχεται από την σπουδαία νίκη 1-0 στο ντέρμπι μίσους απέναντι στην Παλμέιρας για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας. Ξόδεψε αρκετές δυνάμεις η Κορίνθιανς στο ντέρμπι με αποτέλεσμα να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η σημερινή προσπάθεια της. Θα στραφώ στο Under 2,5.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΧΟΛΣΤΑΪΝ Κ.                OVER 2,5              2,10

ΠΕΝΙΑΡΟΛ-ΔΕ ΣΤΡΟΝΓΚΕΣΤ        OVER 2,5              1,67

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΛΑΡΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ            UNDER 2,5          1,62       

 

Παρασκήνια

Θέματα