Τα ρίσκα που πληρώνουν

Νικολαΐδης 27/03/18 - 09:45

Τα σπουδαία φιλικά προετοιμασίας των εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, εκ’ των οποίων το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο Γερμανία-Βραζιλία, Ισπανία-Αργεντινή και Αγγλία-Ιταλία. Εγώ, ξεχώρισα μια δυνατή τριάδα η οποία προσφέρει συνολική απόδοση 7,85.

*Την Λευκορωσία αντιμετωπίζει σε φιλικό τεστ στην Λουμπλιάνα, η Σλοβενία. Κάκιστο πρόσωπο για τους γηπεδούχους στα τελευταία, όπου μετρούν μόλις μία νίκη στις πέντε αναμετρήσεις που έδωσαν σε όλες τις διοργανώσεις. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις νίκες μετά το 1-0 επί του Αζερμπαϊτζάν, τρέχοντας μέχρι τότε επτά σερί ματς δίχως τρίποντο. Πιο ποιοτικό το σύνολο της Σλοβενίας, θα στηρίξω τον άσο.

*Την Ιταλία υποδέχεται στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου σε φιλική αναμέτρηση, η Αγγλία. Εντυπωσιακά δείγματα από τα… λιοντάρια του Σάουθγκεϊτ, τα οποία τρέχουν αήττητο σερί επτά αγώνων. Παράλληλα, έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ σε αυτές τις αναμετρήσεις, με αποτέλεσμα να έχουν τονώσει το ηθικό τους ενόψει της συμμετοχής στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. Όσον αφορά την Ιταλία, η «σκουάντρα ατζούρα» μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, με τον Ντι Μπιάτζιο να προσπαθεί να δώσει νέα… ταυτότητα στους Ιταλούς. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

*Την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν υποδέχεται στο πλαίσιο της εμβόλιμης 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κολομβίας, η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Κακή εμφάνιση και ήττα (3-1) για την γηπεδούχο ομάδα στην έδρα της Τσίκο, όπου έχασε μεγάλη ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την πρώτη πεντάδα. Στον σημερινό αγώνα, η Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε ποντάρει στην δύναμη της έδρας, όπου μετρά μία μόλις ήττα στα επτά τελευταία της. Στον αντίποδα, η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν πλήρωσε τα αμυντικά λάθη της απέναντι στην Ντεπόρτες Τολίμα, με αποτέλεσμα να μείνει στο εντός έδρας 2-2. Αμφίρροπο ματς, με την έδρα να αποκτά πλεονέκτημα.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ              1              1,92

ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ  1              2,12

ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ ΦΕ-ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ      1              1,93

Παρασκήνια

Θέματα