Τα τρία «κλειδιά» για το ταμείο

Νικολαΐδης 10/09/18 - 08:13

6,69 πλήρωσε η τριάδα των άσων της Κυριακής, καθώς επιβεβαιώθηκε τόσο αυτός της Ιντερνασιονάλ (2,42), όσο και της Παλμέιρας (1,74), αλλά και της Γαλλίας (1,59). Με μια δυνατή τριάδα, θα συνεχίσω και σήμερα.

*Το Αζερμπαϊτζάν υποδέχεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Nations League η Μάλτα. Κακό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους οι οποίοι γνώρισαν την ήττα (3-1) από τα Νησιά Φερόε, παρουσιάζοντας σοβαρά αμυντικά κενά. Στον αντίποδα οι Αζέροι κατάφεραν να πάρουν «λευκή» ισοπαλία απέναντι στο Κόσσοβο και σήμερα ποντάρουν στην ομοιογένεια τους, προκειμένου να παραμείνουν για τρίτο σερί ματς, αήττητοι. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

*Την Ρουμανία φιλοξενεί η Σερβία στα πλαίσια του Nations League. Εκκίνηση με το «δεξί» για τους γηπεδούχους οι οποίοι πήραν την νίκη με 1-0 στην Λιθουανία. Στην άλλη μεριά η Ρουμανία εμφάνισε σοβαρά προβλήματα στο κομμάτι της ανάπτυξης, με αποτέλεσμα να παραμείνει στο 0-0 με το Μαυροβούνιο. Λόγω έδρας, θα πάω με τον άσο.

*Με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μινέιρο απέναντι στην Ατλέτικο Παραναένσε ολοκληρώνεται η 24η αγωνιστική του Μπραζιλεϊράο. Ψυχολογική τόνωση για την «γκάλο» με την νίκη 1-0 επί της Σαο Πάολο, ενώ ακολουθεί μετά την σημερινή μάχη, το ντέρμπι με την Κρουζέιρο. Από την άλλη μεριά η Ατλέτικο Παραναένσε, γνώρισε την ήττα (2-0) από την Παλμέιρας και είδε το αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών, να τερματίζει. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Η ΤΡΙΑΔΑ

ΜΑΛΤΑ-ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ             2              2,13

ΣΕΡΒΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ        1              1,56

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΠΑΡ.    1              1,73

Παρασκήνια

Θέματα