Τα τρία… φλουριά

Νικολαΐδης 18/05/18 - 09:13

Ο αγώνας μπαράζ στην Β’ κατηγορία της Γερμανίας ανάμεσα σε Καρλσρούη-Άουε και η μάχη του Τορόντο απέναντι στο Ορλάντο στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ, ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα.

*Την Ελσίνκι φιλοξενεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Φινλανδίας η Τούρκου. Πολύ κακή εικόνα από τους γηπεδούχους οι οποίοι και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης με αποτέλεσμα να έχουν δύσκολο έργο για την συνέχεια. Στον αντίποδα η Ελσίνκι ξεκίνησε αρκετά άσχημα, ωστόσο αγώνα τον αγώνα βρίσκει πατήματα με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί πίσω από την Ροβανιέμι (ένα ματς περισσότερο). Το διπλό αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

*Την Άουε υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς στα μπαράζ της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία η Καρλσρούη. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν μια εντυπωσιακή σεζόν η οποία επικυρώθηκε με την συμμετοχή τους στα μπαράζ ανόδου. Αρκετά δυνατή η έδρα τους στην οποία και ποντάρει σήμερα η Καρλσρούη προκειμένου να αποκτήσει το προβάδισμα πρόκρισης. Στην απέναντι μεριά οι φιλοξενούμενοι προβλημάτισαν με την εικόνα τους στον δεύτερο γύρο, ενώ το πολύ κακό πρόσωπο που παρουσίασαν στα εκτός, αποτελεί και το μεγάλο τους μειονέκτημα. Ο άσος αξίζει το ρίσκο.

* Την επιστροφή στα τρίποντα αναζητά το Τορόντο απέναντι στο Ορλάντο. Οι πρωταθλητές προέρχονται από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα τα οποία τους έκοψαν την… φόρα που είχαν αποκτήσει, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σταθερά πίσω από την πρώτη δεκάδα της κατάταξης. Στον αντίποδα το Ορλάντο έρχεται από εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο τα πολλά αμυντικά κενά που παρουσίασε στα εκτός έδρας, αναμένεται να του δημιουργήσουν πολλά θέματα κόντρα σε μια τόσο ποιοτική επιθετικά ομάδα όπως το Τορόντο. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

Η ΤΡΙΑΔΑ

1106       ΤΟΥΡΚΟΥ-ΕΛΣΙΝΚΙ          2              1,45

1112       ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΑΟΥΕ         1              2,32

1162                     ΤΟΡΟΝΤΟ-ΟΡΛΑΝΤΟ       1              1,62

Παρασκήνια

Θέματα