Τα φαβορί τον πρώτο λόγο

Νικολαΐδης 12/09/21 - 03:00

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται τρία διπλά και έναν άσο συνολικής απόδοσης 8,87 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Σαμπντόρια και Ιντερ κοντράρονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Κάκιστη εικόνα στις δύο πρώτες αγωνιστικές από την Σαμπντόρια η οποία μετρά μία ήττα και μία ισοπαλία σε αυτές τις εμφανίσεις, αγνοώντας μάλιστα το γκολ. Από την άλλη η Ιντερ δείχνει να βρίσκεται σε «τρομερή» κατάσταση έχοντας σημειώσει δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές, πετυχαίνοντας επτά συνολικά γκολ (έχει δεχθεί μόλις, ένα). Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Την Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Εσπανιολ. Συμπαθητική προσπάθεια από την Εσπανιολ η οποία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές σημείωσε δύο ισοπαλίες και μία ήττα, αγνοώντας ωστόσο το γκολ. Στον αντίποδα η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε «φουριοζα» σημειώνοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τρία πρώτα ματς της σεζόν. Πιο ποιοτική ομάδα, θα στραφώ στο διπλό.

Στην έδρα της Λιντς δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Πρεμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ. Προβληματισμός στη Λιντς για την αμυντική γραμμή της, καθώς τα «παγώνια» μπορεί να μετρούν μία ήττα και δύο ισοπαλίες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, δέχθηκαν ωστόσο οκτώ γκολ στα ματς, αυτά. Από την άλλη πλευρά η Λίβερπουλ με δύο νίκες και μία ισοπαλία, δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ αμυντικά βγάζει μεγάλη σιγουριά, έχοντας δεχθεί μόλις ένα γκολ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

Τη Θελτα υποδέχεται για την 4η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Ρέαλ Μαδρίτης. Εξαιρετική δουλειά από τον Αντσελοτι στη «βασίλισσα», καθώς η Ρέαλ Μαδρίτης μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, έχοντας ως μελανό σημείο τα κακώς κείμενα στα μετόπισθεν (δέχθηκε τέσσερα γκολ στο διάστημα αυτό). Από την άλλη η Θελτα απογοητεύει με την εικόνα της, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία. Ο άσος, είναι η καλύτερη επιλογή.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΙΝΤΕΡ 2 1,70
ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 2,00
ΛΙΝΤΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 1,80
ΡΕΑΛ Μ.-ΘΕΛΤΑ 1 1,45

Παρασκήνια

Θέματα