Τετράδα απόδοσης 8,30

Νικολαΐδης 28/01/20 - 10:25

Τετράδα συνολικής απόδοσης 8,30 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

  • Με την αναμέτρηση της Μπίλεφελντ απέναντι στην Μπόχουμ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Αποχαιρέτησε το 2019 στην κορυφή της κατάταξης, ωστόσο προέρχεται από τρία αρνητικά αποτελέσματα και η Μπίλεφελντ θέλει να μπει με το «δεξί» στο 2020, παραμένοντας σε θέση ισχύος. Στην απέναντι πλευρά η Μπόχουμ βρίσκεται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας απογοητεύσει με την εικόνα της στον πρώτο γύρο. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Μίλγουολ φιλοξενεί στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία η Λιντς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από αρνητικό σερί τριών αγωνιστικών το οποίο ωστόσο δεν τους επηρέασε πολύ, καθώς παρέμειναν έναν πόντο μακριά από την Γουέστ Μπρομ και τρεις πάνω από την Φούλαμ. Στον σημερινό αγώνα η Λιντς θέλει το τρίποντο προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανή απώλεια της Γουέστ Μπρομ στην έδρα της Κάρντιφ. Στον αντίποδα η Μίλγουολ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση τρέχοντας αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών χάρη στο οποίο μπήκε στο κόλπο διεκδίκησης εισόδου των πλεϊ-οφ ανόδου. Πιο σταθερή η Λιντς, θα στηρίξω τον άσο.
  • Μίλαν και Τορίνο κοντράρονται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας σε νοκ-άουτ αναμέτρηση. Αήττητο σερί πέντε αγώνων έχοντας δεχθεί γκολ σε μόλις ένα από αυτά τρέχει η Μίλαν η οποία δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση της μέσα στην σεζόν που διανύουμε. Στην άλλη πλευρά η Τορίνο προέρχεται από την συντριβή 7-0 από την Αταλάντα, αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα (2-1) από την Σασουόλο. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Τενερίφη και Αθλέτικ Μπιλμπάο συγκρούονται στην φάση των «16» του Κόπα Ντελ Ρέι. «Λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Λας Πάλμας η οποία κράτησε την Τενερίφη έναν πόντο μακριά από τις θέσεις του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα το Κύπελλο να περνά σε δεύτερη μοίρα. Στον αντίποδα η Αθλέτικ Μπιλμπάο προέρχεται από αήττητο σερί οκτώ αγώνων και θέλει να δώσει συνέχεια στο συγκεκριμένο σερί. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

 

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΑΡΜΙΝΙΑ ΜΠ.-ΜΠΟΧΟΥΜ         1              1,80

ΛΙΝΤΣ-ΜΙΛΓΟΥΟΛ           1              1,55

ΜΙΛΑΝ-ΤΟΡΙΝΟ               1              1,70

ΤΕΝΕΡΙΦΗ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠ.             2              1,75

Παρασκήνια

Θέματα