Τετράδα από Αγγλία και Σκωτία

Bet_John 20/03/18 - 09:41

Τα εξ αναβολής ματσάκια από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας έχουν την τιμητική τους στο σημερινό πρόγραμμα…

* Για την Α’ Αγγλίας, η Νορθάμπτον υποδέχεται τη Σριούσμπερι. Οι γηπεδούχοι δεν πατάνε καλά το τελευταίο διάστημα και μετρούν πέντε σερί ματς χωρίς νίκη (δύο ήττες, τρεις ισοπαλίες). Αντίθετη πορεία ακολουθούν οι φιλοξενούμενοι που μετρούν τρεις σερί νίκες, όπου δέχθηκαν μόλις ένα γκολ. Η Σριούσμπερι δείχνει ικανή να βγάλει το διπλό στο 2,13.

* Στη Β’ Αγγλίας, η Κρου φιλοξενεί τη Φόρεστ Γκριν. Τέσσερα σερί over οι γηπεδούχοι, με τα δύο στο over 3,5, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρία σερί over, τα δύο στο over 3,5. Με το ρυθμό που δίνουν στα παιχνίδια τους οι δύο ομάδες, το over 2,5 στο 1,93 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Ροτσντέιλ υποδέχεται τη Φλίτγουντ. Δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες μετρούν οι γηπεδούχοι στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς που έδωσαν, με τους φιλοξενούμενους να αγνοούν τη χαρά της νίκης στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, όπου είχαν έξι ήττες και τρεις ισοπαλίες. Καλύτερη η Ροτσντέιλ, έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,83.

* Για την Α’ Σκωτίας, η Ερντριόνιανς κοντράρεται με την Αλόα. Έξι σερί over για τους γηπεδούχους, τέσσερα σερί για τους φιλοξενούμενους, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό παιχνίδι αναμένεται να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,73 να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί και να μας πληρώσει.

Παρασκήνια

Θέματα