Τετράδα από Βραζιλία και Χιλή με απόδοση 9,87

Bet_John 16/10/19 - 08:57

Οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Τρίτη, με τους άσους στα ματς Ελβετία – Ιρλανδία (1,54), Φινλανδία – Αρμενία (1,62) και το over 2,5 στο Ριτεριάι – Σούντουβα (2,03), ενώ χάθηκε το διπλό στο Ελλάδα – Βοσνία (2-1). Τέσσερις προτάσεις για σήμερα με συνολική απόδοση 9,87…

* Στην Βραζιλία, η Γκρέμιο υποδέχεται την Μπαΐα. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο ήττες και μία ισοπαλία στα τρία τελευταία τους ματς, όπου πέτυχαν μόνο ένα γκολ. Η Γκρέμιο μπορεί να μας πληρώσει με τον άσο στο 1,52.

* Στην Βραζιλία, η Φορταλέζα φιλοξενεί την Φλαμένγκο. Οι γηπεδούχοι μετρούν μόνο δύο νίκες στα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια τους, με μία ισοπαλία και πέντε ήττες στα υπόλοιπα έξι, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από έντεκα νίκες και μία ισοπαλία στα δώδεκα τελευταία τους ματς. Η Φλαμένγκο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και το διπλό του 1,66.

* Στην Χιλή, η Κόλο Κόλο υποδέχεται την Ουατσιπάτο. Τέσσερα over 3,5 στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν τρία over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 στο 1,77 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Χιλή, η Ουνιόν Λα Καλέρα φιλοξενεί την Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες στα υπόλοιπα επτά ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία τους παιχνίδια. Η Ουνιβερσιτάδ Κατόλικα πατάει καλύτερα και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 2,21.

Παρασκήνια

Θέματα