Τετράδα από Κολομβία και Ουρουγουάη

Bet_John 22/03/18 - 10:36

Λίγα πράγματα στο σημερινό πρόγραμμα και θα με απασχολήσουν τα ματς από Κολομβία και Παραγουάη…

* Στην Κολομβία, η Μιγιονάριος υποδέχεται την Αλιάνζα Πετρολέρα. Δύο over 3,5 στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από πέντε σερί over, με τα δύο στο over 3,5. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα, ενώ αμυντικά έχουν αδυναμίες, με το over 2,5 στο αποψινό ματς, σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,23 να αξίζει το ρίσκο.

* Στο άλλο αποψινό ματς στην Κολομβία, η Μπουκαραμάνγκα φιλοξενεί την Ατλέτικο Νασιονάλ. Δύο σερί ήττες για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν είναι σε καλή κατάσταση, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες, όπου δέχθηκαν μόλις ένα γκολ. Καλύτερη η Ατλέτικο Νασιονάλ, έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με το διπλό στο 1,92 να έχει τύχη.

* Στην Ουρουγουάη, η Λίβερπουλ Μοντεβιδέο υποδέχεται την Τόρκε. Δύο σερί νίκες για τους γηπεδούχους, όπου πέτυχαν τέσσερα γκολ και δεν δέχθηκαν κανένα, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμα νίκη στα έξι φετινά τους παιχνίδια, μετρώντας τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες. Σαφώς και η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο για την επικράτηση, με τον άσο στο 1,59 να αποτελεί ένα καλό στήριγμα στο… φτωχό σημερινό πρόγραμμα.

* Στο δεύτερο αποψινό ματς στην Ουρουγουάη, η Ρασίνγκ κοντράρεται με τη Νασιονάλ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές οι γηπεδούχοι, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν πέντε over στα έξι παιχνίδια τους στο νέο πρωτάθλημα, με τα δύο στο over 3,5. Και οι δύο ομάδες έχουν το εύκολο γκολ, αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και το over 2,5 στο 1,72 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα