Τετράδα από Μουντιάλ και MLS στο 27,91

Bet_John 14/07/18 - 11:04

Με το μικρό τελικό του Μουντιάλ και ματς από το MLS θα ασχοληθώ σήμερα και θα κυνηγήσω μία τετράδα με συνολική απόδοση 27,91…

* Στο μικρό τελικό το Βέλγιο να αντιμετωπίζει την Αγγλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» το πάλεψαν στον ημιτελικό με τη Γαλλία, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις απέναντι στην καλά στημένη άμυνα των «τρικολόρ», ενώ τα «λιοντάρια» αν και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ απέναντι στην Κροατία, μετά το 60’ δέχθηκαν πολλές φάσεις και στην παράταση δίκαια αποκλείστηκαν. Το Βέλγιο που θα είναι και πιο ξεκούραστο αφού έπαιζε και μία μέρα νωρίτεα, μπορεί να πάρει τη νίκη στο 2,24

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, η Ουάσινγκτον φιλοξενεί το Βανκούβερ. Τέσσερα σερί over οι γηπεδούχοι, με τα τρία πιο πρόσφατα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές, με τα επτά στο over 3,5. Ανοικτό παιχνίδι περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 3,5 στο 2,28 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στις ΗΠΑ, η Μινεσότα υποδέχεται το Σολτ Λέικ. Τέσσερα over στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τρία over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Εύκολα μπορεί να ανοίξει και η μεταξύ τους αναμέτρηση και να περάσει το over 3,5 στο 2,44.

* Για το πρωτάθλημα των ΗΠΑ, η Νιου Ίνγκλαντ φιλοξενεί τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι γηπεδούχοι έχουν δύο over 3,5 στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από τέσσερα σερί over, με τα τρία πιο πρόσφατα στο over 3,5. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν πολλές αδυναμίες και το over 3,5 στο 2,24 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Παρασκήνια

Θέματα