Τετράδα από Μουντιάλ με απόδοση 8,46

Bet_John 23/11/22 - 08:10

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 8,46…

* Για τον 5ο όμιλο, η Ισπανία αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα. Οι «φούριας ρόχας» που διαθέτουν ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, είναι σίγουρα το φαβορί για την επικράτηση και αν καταφέρουν να σκοράρουν νωρίς, τότε το over 2,5 στο 1,69 μπορεί να μας πληρώσει.

* Για τον 5ο όμιλο, η Γερμανία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία. Τα «πάντσερ» μεσοεπιθετικά έχουν παίκτες που μπορούν να σκοράρουν ανά πάσα στιγμή, όμως αμυντικά υπάρχουν αδυναμίες τις οποίες μπορούν να εκμεταλλευτούν οι «σαμουράι». Το over 2,5 στο 1,69 θα μπει στις επιλογές μου.

* Για τον 6ο όμιλο, το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Καναδά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά την 3η θέση που πήραν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 έχουν υψηλούς στόχους και τώρα και απέναντι στους Καναδούς που είναι μόλις η δεύτερη φορά που συμμετέχουν σε Μουντιάλ, μπορούν να βγάλουν τον άσο στο 1,52.

* Για τον 6ο όμιλο, το Μαρόκο αντιμετωπίζει την Κροατία. Και οι δύο ομάδες έχουν σαν στόχο την πρόκριση στους «16» και πολλά αναμένεται να κριθούν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Προσεκτικές θα παρουσιαστούν και οι δύο ομάδες και το ματς δύσκολα θα ανοίξει, με το 2 έως 3 γκολ στο 1,95 να έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα