Τετράδα από Σουηδία και Νορβηγία με απόδοση 9,29

Bet_John 2/06/19 - 09:17

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από Σουηδία και Νορβηγία με συνολική απόδοση 9,29…

* Στην Α’ Σουηδίας, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται την Μάλμε. Οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους, όπου είχαν τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ενώ αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα και μετρούν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα προηγούμενα παιχνίδια τους. Η Μάλμε μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,63.

* Στην Α’ Σουηδίας, η ΑΪΚ φιλοξενεί την Χάμαρμπι. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν πολύ καλή εικόνα και έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί ισοπαλίες. Η ΑΪΚ μπροστά στο κοινό της έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,16.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Βάρμπεργκς υποδέχεται την Γκάις. Οι γηπεδούχοι έχουν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στα δέκα φετινά τους παιχνίδια, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Η Βάρμπεργκς μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,63.

* Στη Β’ Νορβηγίας, η Αάλεσουντ φιλοξενεί την Ούλενσακερ. Οι γηπεδούχοι μετρούν επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στα εννέα φετινά τους παιχνίδια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές. Η Αάλεσουντ είναι ανώτερη και έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,62.

Παρασκήνια

Θέματα