Τετράδα από το Γιουρόπα Λιγκ με απόδοση 15,54

Bet_John 7/03/19 - 09:23

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από τα πρώτα ματς για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ με συνολική απόδοση 15,54…

* Στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ υποδέχεται την Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν στον προηγούμενο γύρο την Φενερμπαχτσέ με νίκη 3-1 εντός έδρας, ανατρέποντας την ήττα 0-1 που είχαν γνωρίσει στην Κωνσταντινούπολη. Οι φιλοξενούμενοι που ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας (νίκη 1-0 εκτός, ισοπαλία 1-1 εντός), δίνουν μάχη για την παραμονή στη La Liga, αφού βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη και έχουν το μυαλό τους στο πρωτάθλημα. Η Ζενίτ έστω και δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,06.

* Στην Φρανκφούρτη, η Άιντραχτ φιλοξενεί την Ίντερ. Σε καλή κατάσταση οι «αετοί», έρχονται από δύο σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Σαχτάρ Ντόνετσκ με ισοπαλία 2-2 εκτός και νίκη 4-1 εντός. Οι «νερατζούρι» δεν είναι και στα καλύτερά τους και έρχονται από την ήττα 1-2 από την Κάλιαρι. Η Άιντραχτ που βρίσκει εύκολα δίχτυα, έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 2,31.

* Στην Γαλλία, η Ρεν υποδέχεται την Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι στον προηγούμενο γύρο απέκλεισαν την Μπέτις με ισοπαλία 3-3 εντός και νίκη 3-1 εκτός έδρας, ενώ οι «κανονιέρηδες» απέκλεισαν την Μπάτε Μπορίσοφ με ήττα 0-1 εκτός και νίκη 3-0 εντός έδρας. Εύκολα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, αμυντικά έχουν αδυναμίες και το over 2,5 στο 1,91 έχει αξία.

* Στο «Σαν Πάολο», η Νάπολι φιλοξενεί την Σάλτσμπουργκ. Οι «παρτενοπέι» απέκλεισαν εύκολα την Ζυρίχη με δύο νίκες (3-1 εκτός, 2-0 εντός), ενώ οι Αυστριακοί διέλυσαν στη ρεβάνς 4-0 την Κλαμπ Μπριζ και ανέτρεψαν την ήττα 1-2 που είχαν γνωρίσει στο Βέλγιο. Η Σάλτσμπουρκ μπορεί να σκοράρει και τώρα, βοηθώντας ώστε να ανοίξει το ματς και να περάσει το over 2,5 στο 1,71.

Παρασκήνια

Θέματα