Τετράδα από το Γιουρόπα Λιγκ στο 12,73

Bet_John 13/12/18 - 10:54

Οι δύο από τις τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Τετάρτη, με τα over 2,5 σε Άγιαξ – Μπάγερν (1,61) και Αλιάνσα Λίμα – Σπόρτινγκ Κριστάλ (1,59), ενώ χάθηκαν τα over 3,5 σε Σαχτάρ – Λιόν (1-1 από το 65’) και Μάντσεστερ Σίτι – Χόφενχαϊμ (2-1 από το 61’). Με τα ματς του Γιουρόπα Λιγκ θα ασχοληθώ σήμερα και θα κυνηγήσω μία τετράδα με συνολική απόδοση 12,73…

* Για τον 7ο όμιλο, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας. Οι γηπεδούχοι παίρνουν την πρόκριση και με ισοπαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για να βρεθούν στην επόμενη φάση. Η Σπαρτάκ θα πρέπει να ανοιχτεί και να κυνηγήσει το γκολ, κάτι που θα δώσει την ευκαιρία στην Βιγιαρεάλ να βρει κενούς χώρους και να βγάλει εύκολα φάσεις. Το over 2,5 στο 1,67 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Για τον 11ο όμιλο, η Ρεν φιλοξενεί την Αστάνα. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη για να πάρουν την πρόκριση, ενώ οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με την ισοπαλία. Η Ρεν μπροστά στο κοινό της έχει το προβάδισμα για την επικράτηση, με τον άσο να πληρώνει στο 1,64.

* Για τον 6ο όμιλο, o Ολυμπιακός υποδέχεται την Μίλαν. Οι «ερυθρόλευκοι» για να προκριθούν χρειάζονται νίκη με 2-0, 3-1 ή με τρία γκολ διαφορά. Οι «ροσονέρι» μπορούν να σκοράρουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και να βοηθήσουν ώστε να ανοίξει το ματς, με το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,03 να έχει αξία.

* Για τον 5ο όμιλο, η Άρσεναλ φιλοξενεί την Καραμπάγκ. Το ματς δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση και τους φιλοξενούμενους να έχουν αποκλειστεί. Όμως όσες αλλαγές και αν κάνει ο Ουνάι Έμερι στην ενδεκάδα του, η Άρσεναλ μπορεί να βγάλει το over 3,5 στο 2,29.

Παρασκήνια

Θέματα