Τετράδα από το Γιουρόπα Λιγκ στο 13,27

Bet_John 12/07/18 - 11:03

Οι δύο από τις τέσσερις προτάσεις πέρασαν την Τετάρτη, με το 2-3 γκολ στο Κροατία – Αγγλία (2,01) και το over 3,5 στο Σικάγο – Φιλαδέλφεια (2,48). Αυτά που χάθηκαν ήταν το over 3,5 στο Γκλέναβον – Μόλντε (2-1 με τη Μόλντε να χάνει πέναλτι στο 86’ για να κάνει το 2-2) και το διπλό του απαράδεκτου ΑΠΟΕΛ που έχασε 3-1 από κάτι απίθανους Λιθουανούς. Ματς για τον Α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ σήμερα και θα κυνηγήσω μία τετράδα στο 13,27…

* Η Λεβάντια Ταλίν από την Εσθονία, υποδέχεται τη Ντάνταλκ από την Ιρλανδία. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή κατάσταση, έχουν καλύτερο ρόστερ από τους γηπεδούχους και μεγαλύτερη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Το διπλό στο 1,98 έχει αξία.

* Η Λιεπάγια από τη Λετονία υποδέχεται τη Χάκεν από τη Σουηδία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν να παρουσιάσουν κάτι το ιδιαίτερο και δύσκολα θα καταφέρουν να προβάλουν αντίσταση στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι έχουν περισσότερες και πιο αξιόπιστες λύσεις στο ρόστερ τους. Η Χάκεν μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,86.

* Η Σάμροκ από την Ιρλανδία υποδέχεται την ΑΪΚ από τη Σουηδία. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι, έχουν σαφώς πιο δυνατό ρόστερ και μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Η ΑΪΚ μπορεί να μας πληρώσει με το διπλό στο 1,75.

* Η Κλίφτονβιλ από τη Β. Ιρλανδία υποδέχεται τη Νόρντζελαντ από τη Δανία. Μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς ανώτεροι και έχουν τη δυνατότητα να «καθαρίσουν» την πρόκριση από το πρώτο ματς. Το over 3,5 στο 2,06 έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα