Τετράδα από το Γιουρόπα Λιγκ στο 19,98

Bet_John 12/04/18 - 10:09

Οι τρεις από τις τέσσερις προτάσεις πέρασαν την Τετάρτη, με τα over 2,5 σε Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους (1,56) και Σάντεφιορντ – Ράνχαϊμ (1,72), καθώς και το over 3,5 στο Τρόμσο – Στρόμσγκοντσετ (2,73), ενώ χάθηκε… πανηγυρικά ο άσος σε συνδυασμό με το over 3,5 στο Μπάγερν – Σεβίλλη (0-0). Καλό και το 3/4 αφού μπήκε χρήμα στην τσέπη και μπορούμε να κυνηγήσουμε ένα ακόμα πιο καλό ταμείο στις αποψινές ρεβάνς των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ…

* Στην Αυστρία, η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Λάτσιο, η οποία είχε πάρει τη νίκη 4-2 στο πρώτο ματς. Και οι δύο ομάδες είχαν δείξει τις επιθετικές τους αρετές, αλλά και τις αδυναμίες που έχουν στην άμυνα. Με τη Σάλτσμπουργκ να θέλει τουλάχιστον δύο γκολ, θα πρέπει να ανοιχτεί και έτσι η Λάτσιο θα βρει κενούς χώρους για να κινηθεί, με το over 3,5 στο 2,33 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ φιλοξενεί την Άρσεναλ, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν επικρατήσει 4-1 στο πρώτο ματς, όπου και τα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Η άμυνα των Ρώσων έμπαζε από παντού, με τους ποδοσφαιριστές του Αρσέν Βενγκέρ να κάνουν πάρτι. Τρία γκολ τουλάχιστον θέλει η ΤΣΣΚΑ, η Άρσεναλ όμως δεν θα μείνει με τα χέρια… σταυρωμένα, μπορεί να σκοράρει και το over 2,5 στο 1,58 αποτελεί ένα καλό στήριγμα.

* Στη Μασσαλία, η Μαρσέιγ υποδέχεται τη Λειψία, η οποία είχε επικρατήσει 1-0 την περασμένη εβδομάδα. Οι Γάλλοι του Κώστα Μήτρογλου, είχαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ, ανάμεσα στις οποίες και δοκάρι. Οι Γερμανοί είχαν μία μέρα λιγότερη για ξεκούραση, αφού αγωνίζονταν το βράδυ της Δευτέρας, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα 1-4 από τη Λεβερκούζεν. Η Μαρσέιγ μπροστά στο κοινό της έχει το προβάδισμα για τη νίκη, με τον άσο να τον βρίσκουμε στο 2,31.

* Στη Λισαβόνα, η Σπόρτινγκ φιλοξενεί την Ατλέτικο, από την οποία ηττήθηκε 2-0 στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη. Οι γηπεδούχοι πρέπει να ανοιχτούν και να κυνηγήσουν το γκολ από την αρχή, όμως οι «ροχιμπλάνκος» που είναι… φωτιά στις αντεπιθέσεις θα βρουν κενούς χώρους και μπορούν να σκοράρουν, με το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,35 να αξίζει το ρίσκο.

Παρασκήνια

Θέματα