Τετράδα από το Μουντιάλ με απόδοση 11,43

Bet_John 25/11/22 - 08:08

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από το Μουντιάλ, με απόδοση 11,43…

* Για το 2ο όμιλο, η Αγγλία αντιμετωπίζει τις ΗΠΑ. Τα «λιοντάρια» διέλυσαν στην πρεμιέρα 6-2 το Ιράν, ενώ οι Αμερικάνοι έμειναν στο 1-1 με την Ουαλία. Η Αγγλία είναι σαφώς ανώτερη και μπορεί να βρει τις λύσεις που θα χρειαστεί για να φτάσει στη νίκη και τον άσο του 1,59

* Για τον 1ο όμιλο, η Ολλανδία αντιμετωπίζει τον Ισημερινό. Οι «οράνιε» στην πρεμιέρα επικράτησαν δύσκολα 2-0 της Σενεγάλης, ενώ ο Ισημερινός νίκησε 2-0 το Κατάρ, που δεν υπήρχε στο γήπεδο. Η Ολλανδία που έχει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της, μπορεί να φτάσει στη νίκη και τον άσο του 1,78.

* Για το 2ο όμιλο, η Ουαλία αντιμετωπίζει το Ιράν. Οι Ουαλοί στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τις ΗΠΑ, ενώ οι Ιρανοί ήταν απογοητευτικοί γνωρίζοντας βαριά ήττα 6-2 από την Αγγλία. Η Ουαλία μπορεί να σκοράρει και να αναγκάσει το Ιράν να ανοιχτεί, με το over 2,5 στο 2,39 να αξίζει το ρίσκο.

* Για τον 1ο όμιλο, το Κατάρ αντιμετωπίζει την Σενεγάλη. Οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης ήταν τραγικοί στην πρεμιέρα και ηττήθηκαν 0-2 από τον Ισημερινό, ενώ η Σενεγάλη ηττήθηκε 0-2 από την Ολλανδία. Οι Αφρικανοί έχουν καλύτερη ομάδα από το Κατάρ και μπορούν έστω και δύσκολα να φτάσουν στη νίκη και το διπλό του 1,69.

Παρασκήνια

Θέματα