Τετράδα από το Τσάμπιονς Λιγκ με απόδοση 8,95

Bet_John 1/10/19 - 09:17

Οι τέσσερις από τις πέντε προτάσεις μου πέρασαν την Δευτέρα, με το over 3,5 στο Άλκμααρ Β – Ντεν Μπος (2,16) και τα over 2,5 σε Βίκινγκ – Μιοντάλεν (1,62), Φρέι – Μπράγκε (1,67), Ζάγκλεμπιε – Λοτζ (1,77), ενώ χάθηκε το διπλό στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (1-1). Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, με συνολική απόδοση 8,95…

* Στον 2ο όμιλο, η Τότεναμ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο δύο νίκες στα οκτώ τελευταία επίσημα παιχνίδια τους, προβληματίζοντας με την αμυντική τους λειτουργία, ενώ στην πρεμιέρα του ομίλου έμειναν στο 2-2 με τον Ολυμπιακό. Αντίθετα, οι Βαυαροί είναι σε εξαιρετική φόρμα, σκοράρουν πολύ εύκολα και έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν το διπλό στο 2,15.

* Στον 4ο όμιλο, η Γιουβέντους φιλοξενεί την Λεβερκούζεν. Οι «μπιανκονέρι» στην πρεμιέρα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Ατλέτικο στην Μαδρίτη, ενώ οι «ασπιρίνες» ηττήθηκαν 1-2 εντός έδρας από την Λοκομοτίβ Μόσχας. Η Γιουβέντους μπροστά στο κοινό της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο του 1,53.

* Στον 4ο όμιλο, η Λοκομοτίβ Μόσχας υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Ρώσοι στην πρεμιέρα πέρασαν με 2-1 από το Λεβερκούζεν, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με την Γιουβέντους. Η Ατλέτικο θέλει τη νίκη για να μην μπλέξει σε περιπέτειες και μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,66.

* Στον 3ο όμιλο, η Αταλάντα υποδέχεται την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Οι γηπεδούχοι στην πρεμιέρα διασύρθηκαν 4-0 στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό, ενώ στην Serie A μετρούν πέντε over στις πρώτες έξι αγωνιστικές, με τα τέσσερα στο over 3,5. Οι Ουκρανοί που ηττήθηκαν 0-3 εντός από την Μάντσεστερ Σίτι στην πρεμιέρα, έχουν τέσσερα over 3,5 στα πέντε τελευταία τους ματς στο πρωτάθλημα. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,64 να μπαίνει στις επιλογές μου.

Παρασκήνια

Θέματα