Τετράδα από Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλία στο 10,53

Bet_John 19/02/19 - 09:30

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα από Τσάμπιονς Λιγκ και Αγγλία με συνολική απόδοση 10,53…

* Για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λιόν υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και μετρούν τέσσερις νίκες και μία ήττα στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στο γαλλικό πρωτάθλημα, όμως δεν έχουν στη διάθεσή τους τον καλύτερό τους παίκτη, τον Ναμπίλ Φεκίρ, που είναι τιμωρημένος. Από την άλλη, οι «μπλαουγκράνα» μπορεί να μην διανύουν και την καλύτερή τους περίοδο, όμως έστω και δύσκολα μπορούν να βγάλουν το διπλό στο 1,77.

* Στο δεύτερο αποψινό ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπάγερν Μονάχου. Οι «κόκκινοι» θέλουν τη νίκη για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους εν όψει της ρεβάνς, όμως έχουν μία σημαντική απουσία στην άμυνα, με τον Φαν Ντάικ που είναι τιμωρημένος. Οι Βαυαροί που μετρούν έξι σερί over στην Μπουντεσλίγκα, με τα πέντε στο over 3,5, θα βρουν κενούς χώρους για να σκοράρουν και το over 2,5 στο 1,61 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η ΚΠΡ υποδέχεται την Γουέστ Μπρομ. Οι γηπεδούχοι πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο μετρώντας πέντε σερί ήττες και συνολικά επτά σερί ματς χωρίς νίκη. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν επτά νίκες και μόλις μία ήττα στις προηγούμενες οκτώ εξόδους τους. Το διπλό της Γουέστ Μπρομ στο 2,24 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Α’ Αγγλίας, η Μπάρνσλεϊ φιλοξενεί την Μπέρτον. Οι γηπεδούχοι είναι σε φόρμα και μετρούν έξι νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μία νίκη στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα στα υπόλοιπα πέντε. Η Μπάρνσλεϊ έχει το προβάδισμα για τη νίκη και τον άσο του 1,65.

Παρασκήνια

Θέματα