Τετράδα με απόδοση 10,16

Νικολαΐδης 27/07/20 - 10:12

Τετράδα η οποία αποτελείται από δύο άσους και δύο Over 2,5 συνολικής απόδοσης 10,16, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Την Άσκολι υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική της Β’ Ιταλίας η Πίζα. Η γηπεδούχος ομάδα, διαθέτει ελπίδες για συμμετοχή στα πλεϊ-οφ ανόδου και χρειάζεται το τρίποντο, περιμένοντας την ίδια ώρα συνδυασμό αποτελεσμάτων, προκειμένου να βγει κερδισμένη και να πάρει το εισιτήριο της συμμετοχής, διεκδικώντας την άνοδο μέσω της 3ης θέσης. Στον αντίποδα η Άσκολι έσωσε την παρτίδα της παραμονής και από την στιγμή που δεν κινδυνεύει, είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Ατλέτικο Σαν Λουίς και Χουάρεζ κοντράρονται στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μεξικού. Αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με την περσινή σεζόν η γηπεδούχος ομάδα η οποία και στοχεύει ψηλά, έχοντας ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού όσο το δυνατόν νωρίτερα. Στον αντίποδα η Χουάρεζ θεωρείται εκ’ των φαβορί για υποβιβασμό και θα παλέψει για να αντιστρέψει το εις βάρος της κλίμα. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.
  • Σαν Χοσέ και Σολτ Λεϊκ κοντράρονται στο πλαίσιο της φάσης των «16» του πρωταθλήματος MLS των ΗΠΑ. Εξαιρετική εικόνα από την γηπεδούχο της σημερινής αναμέτρησης η οποία σημείωσε δύο νίκες και μια ισοπαλία στην φάση των ομίλων. Από την άλλη το Σολτ Λέικ δεν έπεισε, έχοντας μία νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, παρουσιάζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.
  • Το Λος Άντζελες υποδέχεται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της ημέρας το Σιάτλ. Οι γηπεδούχοι δεν έπεισαν με την εικόνα τους στην φάση των ομίλων, όπου σημείωσαν μία νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα. Στην απέναντι πλευρά, το Λος Άντζελες είχε δύο ισοπαλίες και μια νίκη, έχοντας πετύχει έντεκα γκολ σε αυτά τα τρία ματς. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου.

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΙΖΑ-ΑΣΚΟΛΙ     1              2,22

ΑΤΛ. ΣΑΝ ΛΟΥΪΣ-ΧΟΥΑΡΕΖ          1              1,65

ΣΑΝ ΧΟΣΕ-ΣΟΛΤ ΛΕΪΚ     OVER 2,5              1,85

ΣΙΑΤΛ-ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ    OVER 2,5              1,50

 

 

Παρασκήνια

Θέματα