Τετράδα με απόδοση 11,09

Bet_John 13/03/19 - 09:14

Και οι τέσσερις προτάσεις μου πέρασαν την Τρίτη με συνολική απόδοση 11,05, με τους άσους σε Γιουβέντους – Ατλέτικο (1,71), Λίνκολν – Όλνταμ (1,91), Τρανμίρ – Γκρίμσμπι (1,87) και το διπλό στο Μπράντφορντ – Λούτον (1,81). Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 11,09…

* Για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Λιόν με το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες να έχει λήξει ισόπαλο 0-0. Οι «μπλαουγκράνα» έρχονται από το 3-1 επί της Βαγιεκάνο, ενώ οι Γάλλοι μετρούν τρία σερί over 3,5 στο πρωτάθλημα. Περιμένω ένα ανοικτό παιχνίδι απόψε, με το over 3,5 στο 2,07 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στο δεύτερο αποψινό ματς για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Λίβερπουλ, με το πρώτο ματς στο «Άνφιλντ» να έχει λήξει ισόπαλο 0-0. Οι Βαυαροί είναι σε εξαιρετική φόρμα και μετρούν πέντε σερί νίκες στην Μπουντεσλίγκα, όπου πέτυχαν συνολικά 18 γκολ, ενώ οι «κόκκινοι» προβληματίζουν εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα στην Πρέμιερ Λιγκ, μετρώντας μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους τους. Η Μπάγερν μπορεί να βγάλει τον άσο στο 2,12.

* Στην Τσάμπιονσιπ, η Νόριτς υποδέχεται την Χαλ. Οκτώ over στις προηγούμενες εννέα αγωνιστικές έχουν οι γηπεδούχοι, με τα επτά στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν τέσσερα over στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα δύο στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να γίνει, με το over 2,5 στο 1,61 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Για τη Γ’ Γερμανίας, η Καρλσρούη που βρίσκεται στη 2η θέση φιλοξενεί την ουραγό Άαλεν. Οι γηπεδούχοι έρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν μόλις μία νίκη στις προηγούμενες 17 αγωνιστικές. Ανώτερη η Καρλσρούη, μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,57.

Παρασκήνια

Θέματα