Τετράδα με απόδοση 12,02

Bet_John 10/03/19 - 09:19

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 12,02…

* Στην Serie A, η Φιορεντίνα υποδέχεται την Λάτσιο. Οι «βιόλα» έρχονται από τρία σερί over 3,5, ενώ οι «λατσιάλι» έχουν δύο σερί over, με πιο πρόσφατο το εντυπωσιακό 3-0 επί της Ρόμα. Ανοικτό ματς περιμένω να γίνει και τώρα, με το over 2,5 στο 1,79 να μπαίνει στις επιλογές μου.

* Στην Ολλανδία, η Τσβόλε φιλοξενεί την Άλκμααρ. Οι γηπεδούχοι είναι σε κακή κατάσταση και έχουν δύο ήττες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι νίκες και μία ήττα στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το διπλό της Άλκμααρ στο 1,77 έχει το προβάδισμα.

* Στην Ολλανδία, η Φίτεσε υποδέχεται την Φέγενορντ. Δέκα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα πέντε στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι over στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα πέντε στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,68 αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στην Ελβετία, η Λουκέρνη φιλοξενεί την Σεν Γκάλεν. Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν επίσης έξι over στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια τους, με τα τέσσερα στο over 3,5. Ανοικτό ματς αναμένεται να μας προσφέρουν και τώρα οι δύο ομάδες, με το over 3,5 να το βρίσκουμε στο 2,26.

Παρασκήνια

Θέματα