Τετράδα με απόδοση 6,16

Νικολαΐδης 1/08/20 - 08:59

Τετράδα συνολικής απόδοσης 6,15 η οποία αποτελείται από ένα διπλό, έναν άσο, ένα OVER 2,5 και ένα OVER 3,5, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  • Την Μόλντε υποδέχεται για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νορβηγίας η Σάντερφιορντ. Προβληματική εικόνα από τους γηπεδούχους οι οποίοι βρίσκονται οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και προέρχονται από ήττα 3-1 στην έδρα της Κρίστιασουντ. Στην άλλη πλευρά η Μόλντε παραμένει στο κυνήγι της εκπληκτικής στο ξεκίνημα Μπόντο Γκλίμντ και μετά την νίκη 4-1 επί της Βαλερένγκα, θέλει να πάρει ακόμα ένα τρίποντο το οποίο θα την φέρει προσωρινά στην κορυφή. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Κλαμπ Μπριζ και Αντβερπ κοντράρονται στο πλαίσιο του τελικού στο κύπελλο Βελγίου. Φαβορί η ομάδα του Μπριζ η οποία και θέλει να αυξήσει τα τρόπαια στο καλεντάρι της και ποντάρει στην ποιότητα της προκειμένου να πετύχει τον στόχο της. Στην αντίπερα όχθη η Αντβερπ θέλει να κάνει την έκπληξη, ποντάροντας στην εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο. Ο άσος, είναι η καλύτερη επιλογή. 
  • Την Κάλιαρι υποδέχεται στο πέσιμο της αυλαίας στο Καμπιονάτο η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» κατάφεραν να «κλειδώσουν» την συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ και θέλουν να κλείσουν την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στον αντίποδα η Κάλιαρι προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Γιουβέντους η οποία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των έξι αγώνων. Το Over 3,5, αξίζει το ρίσκο. 
  • Αταλάντα και Ιντερ κοντράρονται σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Καμπιονάτο. Ο σύλλογος του Μπέργκαμο αναζητά δύο γκολ προκειμένου να γράψει ιστορία και να γίνει η πιο παραγωγική ομάδα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ παράλληλα με νίκη, θα πάρει την δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω της, την Ιντερ. Στην άλλη πλευρά οι «νερατζουρι» θέλουν το τρίποντο, καθώς με ήττα τους σήμερα και νίκη της Λάτσιο επί της Νάπολι, μένουν στην 4η θέση. Το Over 2,5 είναι η επιλογή μου. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΣΑΝΤΕΡΦΙΟΡΝΤ-ΜΟΛΝΤΕ    2    1,51

ΚΛΑΜΠ ΜΠ.-ΑΝΤΒΕΡΠ    1    1,51

ΜΙΛΑΝ-ΚΑΛΙΑΡΙ    OVER 3,5    1,80

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΙΝΤΕΡ    OVER 2,5    1,50   

 

Παρασκήνια

Θέματα