Τετράδα με απόδοση 7,44

Νικολαΐδης 2/04/19 - 07:13

Τετράδα με δύο άσους και δύο διπλά ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα με την συνολική απόδοση τους, να φτάνει στο 7,44.

  • Την Ουντινέζε φιλοξενεί στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» μετά τις δύο απανωτές ήττες από Ίντερ και Σαμπντόρια, έχασαν πολύτιμο έδαφος στην μάχη για την 3η θέση και πλέον δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα χαθεί και η 4η. Στον αντίποδα η Ουντινέζε μετά την νίκη (2-0) επί της Τζένοα, ανάσανε βαθμολογικά, ωστόσο μένει πάντα σε δύσκολη θέση. Ο άσος, αποτελεί την καλύτερη επιλογή.
  • Στην έδρα της Κάλιαρι δοκιμάζει τις αντοχές της η Γιουβέντους στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Οι γηπεδούχοι χάρη στις δύο απανωτές νίκες κόντρα σε Φιορεντίνα (2-1) και Κιέβο (3-0), ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης και πλέον δύσκολα θα μπλέξουν, αν και μαθηματικά δεν έχουν «κλειδώσει» την παραμονή. Στην απέναντι πλευρά οι «μπιανκονέρι» επέστρεψαν στις νίκες, επικρατώντας με 1-0 της Έμπολι και σήμερα θέλουν να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο, μία εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι στον Άγιαξ. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.
  • Την Λειψία φιλοξενεί σε νοκ-άουτ αναμέτρηση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας η Άουγκσμπουργκ. Βαριά εκτός έδρας ήττα (3-0) για τους Βαυρούς στην Νυρεμβέργη η οποία και τους κράτησε κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού. Στην απέναντι πλευρά η Λειψία πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Χέρτα, την οποία διέσυρε με 5-0. Αυτή ήταν και η 4η σερί αγωνιστική όπου οι «ταύροι» δεν δέχθηκαν γκολ. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.
  • Την Φούλαμ υποδέχεται στο πλαίσιο της εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Γουότφορντ. Ήττα (2-1) με εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Γιουνάιτεντ για τις «σφήκες», οι οποίες απέδειξαν σε ακόμα ένα ματς, πως βρίσκονται σε πολύ καλό «δρόμο». Στον αντίποδα η Φούλαμ χρειάζεται μια σειρά από θαύματα για να σώσει την παρτίδα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΜΙΛΑΝ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ        1              1,45

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ-ΦΟΥΛΑΜ             1              1,67

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΙΨΙΑ          2              1,69

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2              1,82

Παρασκήνια

Θέματα