Τετράδα με απόδοση 7,55

Νικολαΐδης 1/03/19 - 06:43

Τετράδα συνολικής απόδοσης 7,55 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού.

  • Ντέρμπι της ουράς ανάμεσα σε Ντε Γκραάφτσαπ και ΝτεΝ Χαάγκ στην Ερεντιβίζιε της Ολλανδίας. Οι γηπεδούχοι ανάσαναν μετά το 3-0 απέναντι στην Τσβόλε και ποντάρουν στην τόνωση της ψυχολογίας τους, προκειμένου να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο, με το οποίο θα μειώσουν και άλλο την διαφορά από τις θέσεις της παραμονής. Στον αντίποδα η Ντεν Χαάγκ μετά το 1-0 επί της Τσβόλε, επέστρεψε και πάλι στις ήττες (5-1) από τον Άγιαξ, με αποτέλεσμα να βρεθεί τρεις μόλις πόντους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής. Περιμένω ανοικτό ρυθμό στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με αποτέλεσμα το Over 2,5 να αξίζει την στήριξη μας.
  • Την Βααλβάικ φιλοξενεί στο πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στην δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Ολλανδίας η Σπάρτα Ρότερνταμ. Οι γηπεδούχοι μετά την νίκη (4-1) επί της Ντόρντρεχτ, επικράτησαν με το εκπληκτικό 6-1 της Γκόου Άχεντ Ίγκλς με αποτέλεσμα να παραμείνουν στην δεύτερη θέση, παρέα με την Ντεν Μπος. Στην άλλη μεριά η Βααλβάικ είδε την Όμνιγουντ να βάζει τέλος στο νικηφόρο σερί πέντε αγωνιστικών της, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, έμεινε και στο εντός έδρας 3-3 απέναντι στην Φόλενταμ. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.
  • Στην έδρα της Σταντάρ Λιέγης δοκιμάζει τις δυνάμεις της η Μουσκρόν. Στους τέσσερις η διαφορά της πρώτης από την δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Κλαμπ Μπριζ, με την Σταντάρ να αναζητά σήμερα το τρίποντο, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα (2-1) από την Γάνδη. Στον αντίποδα η Μουσκρόν βρίσκεται σε «τρομερή» κατάσταση, τρέχοντας νικηφόρο σερί έξι αγωνιστικών, χάρη στο οποίο κατάφερε να ξεφύγει από την τελευταία θέση της κατάταξης. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, θα στηρίξω τον άσο.
  • Την Κλαμπ Αμέρικα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κλαουσούρα στο Μεξικό η Μονάρκας. Οι γηπεδούχοι τα ξημερώματα της Τετάρτης χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι προκειμένου να κάμψουν την αντίσταση της Πουέμπλα στο Κύπελλο (3-0 πέναλτι, 1-1 κανονική διάρκεια). Ομάδα με αρκετά αμυντικά προβλήματα, έχει ένα επιπλέον πρόβλημα, αυτό της κούρασης να αντιμετωπίσει. Στην αντίπερα όχθη η Κλαμπ Αμέρικα συνέτριψε με το εντυπωσιακό 5-2 την Πατσούκα, πετώντας την εκτός Κυπέλλου, ενώ είχε προηγηθεί και η νίκη (3-0) επί της Λόμπος στο πρωτάθλημα. Πιο ποιοτικό το σύνολο των φιλοξενούμενων, θα στραφώ στο διπλό.

 

ΤΕΤΡΑΔΑ

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΤΣΑΠ-ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ               OVER 2,5              1,68

ΣΠΑΡΤΑ Ρ.-ΒΑΑΛΒΑΪΚ   1              1,51

ΣΤΑΝΤΑΡ Λ.-ΜΟΥΣΚΡΟΝ             1              1,61

ΜΟΝΑΡΚΑΣ-ΚΛΑΜΠ ΑΜ.            2              1,85

Παρασκήνια

Θέματα