Τετράδα με απόδοση 8,62

Νικολαΐδης 3/08/20 - 08:01

Τετράδα η οποία αποτελείται από ένα Over 2,5, ένα Under 2,5 και δύο άσους συνολικής απόδοσης 8,62,ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

  • Την Μίαλμπι υποδέχεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σουηδίας η Νόρκεπινγκ. Προβλημάτισε απέναντι στην Φάλκενμπεργκ κόντρα στην οποία έμεινε στο 3-3 η γηπεδούχος του σημερινού αγώνα, με αποτέλεσμα να γκρεμιστεί από την κορυφή του πρωταθλήματος. Στον αντίποδα η Μίαλμπι τρέχει σερί τεσσάρων αγώνων μακριά από τα τρίποντα. Ο άσος, είναι η επιλογή μου. 
  • Γιούνγκ Μπόις και Σεν Γκάλεν κοντράρονται στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος Ελβετίας. Μια ανάσα πριν την μαθηματική επικύρωση της κατάκτησης του τίτλου βρίσκεται η Γιούνγκ Μπόις η οποία με νίκη σήμερα, κατακτά το πρωτάθλημα. Στην άλλη πλευρά η Σεν Γκάλεν έχει ουσιαστικά την τελευταία ευκαιρία να μπει ξανά στο κόλπο εφόσον επικρατήσει, μειώνοντας στους δύο πόντους την διαφορά. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Πούμας υποδέχεται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μεξικού η Ατλας. Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η γηπεδούχος του σημερινού αγώνα η οποία θέλει σήμερα να αφήσει πίσω της την πρεμιέρα, ποντάροντας στην δύναμη της έδρας. Από την άλλη η Πούμας επικράτησε δύσκολα με 3-2 της Κερετάρο και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Αμφίρροπη μάχη η σημερινή, θα στραφώ στο καλοπληρωμένο Under 2,5. 
  • Λέον και Μοντερέι κοντράρονται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Μεξικού. Με «λευκή» ισοπαλία απέναντι στην Γουαδααχάρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Λέον. Από την άλλη η Μοντερέι ξεκίνησε δυναμικά επικρατώντας με 3-1 της Τολούκα. Ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, θα ρισκάρω στο καλοπληρωμένο Over 2,5. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ-ΜΙΑΛΜΠΙ    1    1,45

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠ.-ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ    1    1,75

ΑΤΛΑΣ-ΠΟΥΜΑΣ    UNDER 2,5    2,00

ΛΕΟΝ-ΜΟΝΤΕΡΕΪ    OVER 2,5    1,70   

 

Παρασκήνια

Θέματα