Τετράδα με απόδοση 9,86

Bet_John 23/04/19 - 09:17

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 9,86…

* Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας, σε νοκ άουτ αναμέτρηση, το Αμβούργο υποδέχεται την Λειψία. Οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στη 2η κατηγορία, έρχονται από πέντε σερί ματς χωρίς νίκη, με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα, μετρώντας πέντε σερί νίκες. Η Λειψία μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,48.

* Στην Αυστρία, η Αντμίρα φιλοξενεί την Μάτερσμπουργκ. Πέντε over στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές μετρούν οι γηπεδούχοι, με τα τρία στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τέσσερα σερί over. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,82 έχει αξία.

* Στη Β’ Γαλλίας, η Μπεζιέ υποδέχεται την Κλερμόν. Τρία σερί over 3,5 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο over στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,26 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στη Β’ Γαλλίας, η Τρουά υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις σερί νίκες, όπου δέχθηκαν μόλις ένα γκολ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μόνο μία νίκη στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές, με τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα έξι ματς. Η Τρουά έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και τον άσο του 1,62.

Παρασκήνια

Θέματα