Τετράδα με ρίσκο και απόδοση 21,08

Bet_John 15/06/19 - 09:17

Τέσσερις προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 21,08…

* Για τον 2ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή αντιμετωπίζει την Κολομβία. Η Αργεντινή είναι μαζί με την Βραζιλία τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου και θέλουν να κάνουν ένα καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Η Κολομβία δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, όμως ο Λιονέλ Μέσι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να κάνει τη διαφορά, με την Αργεντινή να παίρνει τη νίκη στο 2,18.

* Για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανόδου από τη Β’ Ισπανίας στην La Liga, η Μάλαγα υποδέχεται την Λα Κορούνια από την οποία ηττήθηκε 2-4 στο πρώτο ματς. Η Μάλαγα χρειάζεται τουλάχιστον δύο γκολ, όμως η Λα Κορούνια μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει ώστε να ανοίξει το ματς, με το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ στο 2,32 να αξίζει το ποντάρισμά μας.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Βάρμπεργκς φιλοξενεί την Νόρμπι. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι, με εννέα νίκες και δύο ισοπαλίες σε έντεκα ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Βάρμπεργκς εύκολα ή δύσκολα μπορεί να βγάλει τον άσο στο 1,61.

* Στη Β’ Σουηδίας, η Φρέι υποδέχεται την Ντάλκουρντ. Οι γηπεδούχοι έχουν μόνο μία νίκη στα πέντε τελευταία τους ματς, με δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στα υπόλοιπα τέσσερα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές. Το διπλό της Ντάλκουρντ στο 2,59 έχει αξία.

Παρασκήνια

Θέματα