Τετράδα «μπαρούτι» στο 10,13

Νικολαΐδης 12/03/20 - 07:36

Τετράδα αποτελούμενη από δύο Over 2,5, ένα Over 1,5 και έναν ισχυρό άσο συνολικής απόδοσης 10,13 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

 

  • Την Γουλβς υποδέχεται στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της φάσης των «16» του Γιουροπα Λιγκ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ποντάρουν στην εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρέθηκαν το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να κάνουν το πρώτο βήμα για πρόκριση στην επόμενη φάση. Δίχως θεατές η αναμέτρηση, για διασφάλιση της υγείας των θεατών εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο οποίος «χτύπησε» και τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Στον αντίποδα η Γουλβς παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο, έχοντας καταφέρει να βρίσκεται μέσα στο κόλπο διεκδίκησης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων στην Πρεμιερ Λιγκ, ενώ παράλληλα συνεχίζει να βρίσκεσαι στο Γιουροπα Λιγκ. Το Over 1,5 είναι η επιλογή μου. 
  • Την Σαχταρ φιλοξενεί στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς της φάσης των «16» του Γιουροπα Λιγκ η Βολφσμπουργκ. Πολύ καλή εικόνα από τους «λύκους» οι οποίοι καταφέρνουν να εκμεταλλευτούν την ευκολία τους στο σκοράρισμα με αποτέλεσμα να βρεθούν στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης. Στην άλλη πλευρά η Σαχταρ έχει αποδείξει πως είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη στα εκτός έδρας, καθώς σκοράρει με τεράστια ευκολία. Δύσκολη αποστολή για τους Ουκρανούς, με τον άσο να αξίζει το ρίσκο. 
  • Ρέιντζερς και Λεβερκούζεν είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουροπα Λιγκ. Επιτυχία και μόνο η συμμετοχή στην συγκεκριμένη φάση για τους «προτεστάντες» οι οποίοι μέσα σε δύο σεζόν έχουν πραγματοποιήσει τεράστια άλματα αγωνιστικής εικόνας. Εκ’ των βασικών πλέον στόχων η πρόκριση στους οκτώ για την ομάδα του Τζέραρντ, καθώς η Σέλτικ ξέφυγε στην μάχη της πρωτιάς του πρωταθλήματος Σκωτίας. Στον αντίποδα η Λεβερκούζεν πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα της Μπουντεσλίγκα, τρέχοντας παράλληλα αήττητο σερί εννιά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Ομάδες που σκοράρουν αμφότερες, θα στραφώ στο καλοπληρωμένο OVER 2,5. 
  • Λος Άντζελες και Κρούζ Αζούλ κοντράρονται στον πρώτο από τους δύο μεταξύ τους αγώνες της φάσης των «8» του Τσαμπιονς Λιγκ Κεντρικής Αμερικής. Με μεγάλες αξιώσεις για κάτι καλό στον θεσμό το Λος Άντζελες το οποίο στον προηγούμενο γύρο πέταξε εκτός την Λέον, καθώς κατάφερε και ανέτρεψε την ήττα (2-0) στο Μεξικό, με 3-0 στον εντός έδρας αγώνα. Στην άλλη πλευρά η Κρούζ Αζούλ με δύο νίκες (2-1 εκτός και 4-0 εντός) υπέταξε την αντίσταση της Πόρτμορ από την Τζαμάικα. Ομάδες οι οποίες αρέσκονται στην επιθετική φιλοσοφία, θα στραφώ στο Over 2,5 περιμένοντας ένα ματς με πλούσιο θέαμα. 

 

 

ΤΕΤΡΑΔΑ 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΟΥΛΒΣ    OVER 1,5    1,45

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ.    1    2,30

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ    OVER 2,5    1,90

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ-ΚΡΟΥΖ ΑΖ.    OVER 2,5    1,60

Παρασκήνια

Θέματα